home POLITICA Prinţul Nicolae contestă excluderea sa din Casa Regală a României

Prinţul Nicolae contestă excluderea sa din Casa Regală a României

Share

Prinţul Nicolae a anunțat aceasta acum, prin intermediul avocatului său, Radu Enache. El este gata să conteste decizia de excludere din linia de succesiune și vrea să fie reintegrat în Familia Regală.

Principesa Margareta vrea acum să fie regina României

Radu Enache, avocatul prințului Nicolae a acordat un interviu în publicația Taifasuri. În acesta, a vorbit despre hotărârea lui Nicolae de a-și revendica titlurile de care a fost deposedat în august 2015.

Prinţul Nicolae doreşte să fie reintegrat în Familia Regală

Prinţul Nicolae își dorește să fie reintegrat în Familia Regală. Decretul de înlăturare nu i-a fost comunicat în original. El nu a semnat declarația de acceptare de înlăturare de la succesiune. Nicolae e dispus să revendice ceea ce îi aparține de fapt.

Se încearcă discreditarea sa. Ceea ce fac ei nu prea este demn de Casa Regală. Asta se face în alte straturi sociale, dar Nicolae este dispus să revendice ceea ce-i aparține de fapt.

, a declarat avocatul lui Nicolae.

Prinţul Nicolae, eclus din linia de succesiune acum peste doi ani

Prinţul Nicolae a fost exclus din linia de succesiune la Coroana României în urmă cu doi ani şi jumătate. Nicholas Medforth-Mills este fiul principesei Elena a României şi al profesorului Robin Medforth-Mills. Este născut pe 1 aprilie 1985, în Meyrin, Elveţia.

A primit titlul de principe la 20 de ani. Pe 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai I a semnat un document, prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de „Principe al României” și calificativul de „Alteță Regală”.

Share