Prinţul Nicolae, acum, mesaj către români: “Nu mă las bătut!”

Share

Un nou mesaj către români a fost transmis de prinţul Nicolae acum, în aceeaşi manieră ca precedentele. El promite să nu renunţe la atitudinea sa asemănătoare cu cea a Regelui Mihai I.

Voi veni înapoi. Nu mă las bătut. Sunt alături de țară și popor cum a fost bunicul meu întotdeauna.

, spune osul domnesc.

Reacţiile simpatizanţilor săi sunt grăitoare.

Românii către prinţul Nicolae: “Vino acum şi stai lângă noi!”

Minunat, asa sa faci printe, vino acum si stai alaturi de noi, acum cand avem nevoie de oameni adevarati. Foarte multi romani va vor sustine trebuie doar sa doriti sa fiti ajutat.

, spune un simpatizant.

Un alt aderent scrie:

Tara are nevoie de brate vanjoase si caractere puternice si oameni care-i vor binele.

Unii dintre cei ce comentează vorbesc cu prinţul Nicolae în limba sa paternă, engleza:

You deserve everything. You have a big heart! I can feel that! You have something royal! Do not give up …keep fighting with dignity, patience and faith in God, the same way your grandfather did.

Prinţul Nicolae, val de simpatie la Palatul Regal

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a ajuns la Palatul Regal. Aici a fost întâmpinat cu emoţie de mulţimea prezentă acolo. Nepotul Regelui a stat de vorbă minute în şir cu simpatizanţii săi, adepţi ai onarhiei constituţionale.

Popularitate enormă pentru Prinţul Nicolae

Ceea ce se remarcă frapant este popularitatea imensă pe care o are prinţul Nicolae pe reţelele sociale şi nu numai. În condiţiile în care trupul neînsufleţit al Regelui este în centrul Capitalei, ştirile despre nepotul lui Mihai I nasc un interes superior.

Ştirea Regele Mihai a ajuns acum în Bucureşti, cortegiu funerar  a făcut ieri de aproape 200 de ori mai puţini vizitatori unici decât ştirea Prinţul Nicolae, mesaj cutremurător despre Regele Mihai I.

La fiecare postare despre Casa Regală, se remarca reapariţia în prim-plan a articolului nostru Biografia (ne)romanţată a lui Radu Duda, actor şi prinţip. Ieri, biografia lui Duda a făcut de peste 6 ori mai puţini unici decât postarea linkată mai sus despre Prinţul Nicolae.

Share