home EVENIMENT Principesa Elena, mama prinţului Nicolae, e dezamăgită de fiul ei

Principesa Elena, mama prinţului Nicolae, e dezamăgită de fiul ei

Share

Principesa Elena, mama prinţului Nicolae, a reacţionat la evenimentele petrecute în ultimele zile. Ea se declară dezamăgită de fiul ei şi spune că acesta a dat dovadă de dispreţ faţă de România.

Prinţul Nicolae ar fi încercat să intre cu forţa la Regele Mihai

De asemenea, faţă de principiile Casei Regale de România. Elena spune că este devastată şi foarte îngrijorată din cauza comportamentului băiatului ei.

Principesa Elena

Sunt foarte dezamagită și îngrijorată de faptele fiului meu, Nicolae. Prin comportamentul său din zilele trecute, Nicolae a nesocotit intimitatea, suferința și demnitatea tatălui meu, Regele Mihai.

, spune Principesa Elena. Ea spune că i-a transmis în trecut…

… lui Nicolae faptul că Regele nu dorește să îl vadă, din cauza comportamentului său lipsit de principii morale.

Chiar Regele, spune Elena, primind vestea…

… căsătoriei fiului meu, i-a transmis lui Nicolae (…) că este profund întristat că Nicolae nu a făcut nimic pentru a clarifica paternitatea presupusului său copil.

Acesta ar fi “o fetiță de aproape doi ani. Aceasta arată o lipsă de responsabilitate inacceptabilă”. , Mesajul Regelui ar fi fost “într-o scrisoare privată din 4 august 2017”,

Principesa Elena confirmă decizia Regelui de a nu-l primi pe prinţul Nicolae

“La cea mai recentă vizită a mea la Aubonne, în luna august”, spune Principesa Elena…

… tatăl meu mi-a confirmat personal decizia sa de a nu-l primi pe Nicolae. Lucru cunoscut de fiul meu. Regele Mihai a făcut cunoscut, de câteva ori chiar în scris, că motivul deciziei de a-i retrage lui Nicolae titlul regal este că fiul meu nu are calitățile necesare pentru o poziție în Casa Regală a României.

Faptele lui Nicolae din aceste zile sunt profund greșite, moral si uman. Fiul meu a dat dovadă de dispreț față de România, față de poporul ei și față de principiile Casei Regale. Pentru mine, ca mamă, acest aspect este devastator.

, , a încheiat Elena, mama prinţului Nicolae.

Share