home POLITICA Primar PSD: „În România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii”

Primar PSD: „În România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii”

Share

Un primar PSD a jignit românii, făcându-i pe toţi (cei rămaşi în ţară) beţivi şi puturoşi. Aşa că îi rugăm pe cititorii website-ului nostru să decidă în care din cele două categorii se află, din puntul de vedere al alesului PSD.

Alesul local PSD nu este primul care jigneşte românii. În urmă cu câţiva ani, reprezentantul în Legislativ al lipovenilor, Miron Ignat, a afirmat că ro mânii se spală în troacă.

Primar PSD, ieşire în decor de faţă cu Natalia Intotero

Natalia Intotero, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, a avut o întâlnire cu scântei, marţi, la Consiliul Judeţean Argeş, cu mai mulţi primari din judeţ. Cel mai vocal a fost Dumitru Voicu, edilul comunei argeşene Miceşti, aflată la 12 kilometri de Piteşti.

Ministrul Natalia Intotero a venit la Piteşti pentru a le transmite primarilor mai multe informaţii legate de riscurile la care se supun românii care pleacă să muncească peste hotare fără să se informeze.

Primar PSD: Românii din ţară primesc bani din străinătate ca să ne denigreze

Discuţia a derapat însă spre alte teme.

“În România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii”, a declarat, la întâlnire, primarul Dumitru Voicu (PSD). A continuat apoi, spunând: „Imaginea negativă a României nu e făcută de românii care au plecat la muncă în străinătate, ci de românii de aici, care primesc bani din străinătate ca să ne denigreze ţara”.

Dumitru Voicu este primar la Miceşti din 1992. În mai 2015, primarul de la Miceşti a băgat în spital un poliţist local. Primarul a dat cu maşina peste agentul Poliţiei Locale P

Share