Ponta sfidează: Drulă şi Cioloş, vinovaţi că nu avem secţii de arşi

Share

Victor Ponta, premierul din timpul tragediei din Club Colectiv, sfidează cu bună-ştiinţă, speriind realitatea factuală.

În ultimii opt ani, susţine Ponta, nu s-au făcut secții de arși, din cauza celor ca Drulă și Cioloș, care ar trebui să fie la închisoare.

Ponta sfidează: Drulă şi Cioloş, vinovaţi că nu avem secţii de arşi

Ponta se face că uită că între anii 2017 şi 2020 la Ministerul Sănătăţii a fost ministru PSD, iar guvernul a fost unul controlat complet de Liviu Dragnea.

De asemenea, din anul 2021, în toamnă, la Ministerul Sănătăţii a fost un ministru PSD: Alexandru Rafila.

Drulă şi Cioloş i-au cerut premierului Ciolacu să îl demită pe Ponta, după declarațiile halucinante făcute de acesta, referitor la transferul răniților, în exploziile de la Crevedia, la spitale din străinătate.

Citeşte şi: Victor Ponta, despre spitalele din străinătate ce preiau arşii: “Vor doar să trimită facturi uriașe către statul român”

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, consideră inacceptabile declaraţiile recente ale lui Victor Ponta, consilierul premierului PSD Marcel Ciolacu, despre răniţii din explozia de la Crevedia, care au nevoie de ajutor medical în străinătate.

Preşedintele USR spune că Victor Ponta ar trebui demis imediat după aceste declaraţii. La rândul său, Dacian Cioloș a scris pe Facebook că „oamenii mor în tentaculele caracatiței PSD, dar pentru Ponta important e să mai găsească un motiv să spună de străinii care ne vor răul și banii pentru că nu îi tratează și pe arșii netransportabili”.

În replică, Victor Ponta spune că „Drulă, Vlad Voiculescu, Ciolos si toată gașca lor de hoți și incompetenți ar trebui să fie la închisoare deja”.

Citeşte şi: Ponta, prima obrăznicie. Îl pune pe Iohannis lângă Şoşoacă

„Au venit la guvernare pe cadavrele tinerilor de la “Colectiv” și au facut ZERO paturi pentru arși – ba chiar au facut plângeri penale contra doctorilor de la “Urgență – Floreasca” care încercau să facă o Secție modernă!

Ei știu să ia banii românilor și să îi dea în Străinatate, la tot felul de “stăpâni” ai lor ; cu banii plătiți către spitale din Străinatate în ultimii 8 ani se puteau face secții de arși în toate marile centre medicale din România – și NU s-au facut din cauza celor ca Drulă și Cioloș!

Acum Ciolacu trebuie să se lupte cu ce au lăsat ei – vorbe goale și acuzații! Dacă le spun adevărul se supară – așa că o să-l mai spun! NU am vorbit și NU vorbesc acum în calitate de consilier al cuiva – doar de cetățean sătul de acești “vânduți” care ne dau lecții și, de fapt, ne iau banii și ne omoară”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Duminică, fostul premier declara că „pacienții în stare rea sunt lăsați în România, să moară aici”, pentru că spitalele afara țării primesc doar pacienți „în stare bună” pentru că „vor doar să trimită facturi uriașe către statul român”, conform Digi24.

Share