Ponta publică o poză cu Dragnea în concordie cu “statul paralel”

Share

Victor Ponta ameninţă de foarte mult timp că deţine un portofoliu de poze icugătoare pentru Liviu Dragnea. Acum, a publicat una în care este îmbrăcat casual şi îl ţine amical pe după spatele său lat de “stat paralel” pe George Cristian Maior, fost director SRI, actualmente ambasador al României în SUA.

Firea: Când mă luptam cu Băsescu, alţii tăiau porcii cu statul paralel

În prezent, Dragnea cere insistent ministrului de Externe Teodor Meleşcanu să-l revoce din funcţie pe Maior. Acesta l-a supărat, atunci când a decredibilizat prin declaraţie oficială scrisoarea deschisă a avocatului american Rudy Giuliani.

Egala măsură, Victor Ponta şi dezvăluirile despre Dragnea

Jos, în stânga, se vede Kovesi stând pe un fotoliu şi vorbind cu cineva. Poza publicată de Ponta este din vena aşa-zisei “sufragerii” a lui Gabi Oprea, unde unii actanţi ai “statului paralel” s-ar fi întâlnit odinioară, pentru a face jocuri contra democraţiei, vezi, Doamne. În realitate, statul paralel sunt chiar ei, cei care au lansat sintagma statului paralel.

Acum, problema se pune aşa: este irelevantă o poză, dacă suntem normali la cap. În baletul normal dintre politicieni şi actanţii statului din instituţiile de forţă, este normal ca aceştia să se şi întâlnească între ei la diferite ocazii. Depinde ce discută.

În logica propagandei PSD, dacă această entitate a strigat ani în şir că Laura Codruţa Kovesi nu-ştiu-ce conspira în safrageria lui Găbiţă Anticorupţie, atunci Dragnea ar trebui să fie gata. Copt. În logica propriei lor propagande nenorocite, ca să fie egali cu ei înşişi, pesediştii trebuie să-l dea afară din partid, nu să-l destituie din fruntea lor.

Share