home CORUPTIE, POLITICA Ponta: Dragnea îl omoară pe Maior dacă acesta nu spune ce ştie

Ponta: Dragnea îl omoară pe Maior dacă acesta nu spune ce ştie

Share

Victor Ponta a declarat că liderul PSD, Liviu Dragnea, vrea să îl elimine pe ambasadorul României în Statele Unite, George Cristian Maior, pentru că fostul șef al Serviciului Român de Informaţii știe multe secrete ale președintelui PSD.

La naiba PSD! – ultimul slogan inventat de românii contra partidului-stat

Victor Ponta: Pe mine nu m-a omorât, am scăpat

”George Maior știe foarte multe secrete de-ale lui Liviu Dragnea. El îi elimină pe cei care știu ce făceau ei înainte. O să îl omoare Dragnea și foarte bine îi face, dacă nu spune ce știe. Eu nu am stat și nu m-a omorât, am scăpat.”, a spus Victor Ponta la Realitatea TV.

Liviu Dragnea a criticat declaraţia ambasadorului României în SUA, George Maior, despre mesajul lui Rudolph Giuliani, pe care l-a caracterizat ca fiind un personaj “spumos” iar scrisoarea consideră că reprezintă “expresia unui lobby iniţiat de anumite forţe care sunt interesate de apărarea unor personaje de la noi care au avut probleme cu Justiţia”.

Ce a spus Maior despre Rudy Giuliani

“La fel de revoltătoare este şi reacţia celui care ar trebui să reprezinte interesele României în Statele Unite şi care a folosit numele ilustrului senator John McCain în încercarea de a acoperi adevărurile dureroase din scrisoarea domnului Giuliani.

Domnul Maior şi-a depăşit în mod clar mandatul, iar din acest moment nu mai poate fi privit cu încredere de partenerii americani. Salut decizia Ministerului de Externe de a-l chema să explice această ieşire în decor şi sper ca măcar de această dată preşedintele Iohannis să facă ceea ce este în interesul României”, a menţionat într-o reacțiela scrisoarea lui Giuliani Dragnea.

Share