home EVENIMENT, POLITICA Ponta a fugit iar în Turcia. Mai are şapte zile

Ponta a fugit iar în Turcia. Mai are şapte zile

Share

Din categoria “zvon cu iz de putoare de credibilitate”, astăzi din nou despre tovarăşul Victor Ponta: mai are puţin, şi gata, raus!

Prima oară, a plecat fără să anunţe pe nimeni, nici măcar pe superiorul său ierarhic, şeful statului. Dar nu la clinică, în Turcia. A făcut înainte o escală protocolară la Baku.

Aici s-a dat în (li)bărci cu de-alde Putin, Erdogan şi compania de sunet şi lumină, ceea ce ar putea fi considerat sfidare pe faţă la adresa UE.

Aşa cum am arătat deja, privind din perspectivă istorică imediată, Victor Ponta ar părea să fi fost avertizat că urmează “Operaţiunea Refugiaţii”, pentru că lucrurile se leagă cu scandalul megamoscheei, ce poate că a fost pregătită să existe de către Ponta şi Erdogan fix pentru refugiaţii musulmani ce se ştia deja că vor veni din sud-estul Turciei.

Ok, Ponta s-a dus în Turcia, apoi a revenit, după ce a împuşcat şi alt iepure: şi-a ferit-o o tură de DNA. Acum iar s-a tirat în Turcia. Mai ţineţi minte ce a zis ipochimenul înainte să plece prima dată?

Contextul era că tocmai fusese respinsă de Parlament o moţiune de cenzură. Iar el a găvărit: “Ei, acum, lăsaţi-ne să guvernăm, să ne apucăm de treabă”. După care şi-a luat concediu medical, fără să spună nimănui.

Acum, la fel, e mic, mititel, degeţel, iar s-a cărat în Turcia. Zice că la control. A mai mărăit ceva acum mai bine de o lună, că trebuie să se ducă la o mică reoperaţie. Nu s-a dus, a plecat în conced, pe un zgârie-nori plutitor. Asta e, dacă omul acolo se simte bine!

Acum, Ponta, neagă acest lucru. El spune pe Facebook că e în ţară şi se pregăteşte să se uite la nişte meciuri foarte bune de baschet. Personal, mie asta mi se pare altă sfidare. Adică, pe o parte e un fleac pentru om să mintă cu seninătate că e în ţară, iar pe de altă parte, faptul că se pregăteşte să se uite la Campionatul European de Baschet e o probă de tupeu.

Dar acum se spune că i-a ajuns funia la par şi crocodilul la dosul pantalonilor, cu botul având fălcile larg căscate. Se spune că va fi mazilit. Deja e castrat, de-abia mai cântă uneori în registru alto, pe la intrările şi ieşirile din instituţiile oficiale, s-a săturat lumea de el.

Zvonuri, repet, cu iz de putoare de hoit de credibilitate, arată că sunt ultimele şapte zile ale insului.

Citeşte şi
Abundă de fake news dinspre campania electorală pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale a
Olguţa Vasilescu a făcut încă o nefăcută din vena propagandei PSD. CEC Bank Dolj a
Sociologul Bruno Ștefan scoate la iveală cifrele șocante ale unui sondaj secret despre PSD: peste
Cum îl descrie Sebastian Lăzăroiu pe președintele Iohannis: Discret, taciturn, a adus, împreună cu strada,
Ludovic Orban a anunțat miercuri, la începutul ședinței de guvern, că a demis-o pe Lia
Preşedintele Klaus Iohannis a obţinut, în primul tur al alegerilor prezidenţiale, cel mai bun scor
Judecătorul CCR Marian Enache, vector cunoscut al PSD la Curtea Constituţională, a fost informator al
Ludovic Orban continuă curăţenia generală în urma PSD. Carcalacii lăsaţi de PSD în Sănătat sunt
Primarul PSD al Sectorului 4, Daniel Băluţă, a laudat programul de guvernare al PNL, afirmand
Primarul comunei vrâncene Slobozia Bradului, Iulian Dumitru (PSD) le promite sătenilor live, pe Facebook, locuri
Share