home CORUPTIE, POLITICA Pleşoianu, lansare de carte cu plegomazin, îşi sondează ribozomii şi mitocondriile

Pleşoianu, lansare de carte cu plegomazin, îşi sondează ribozomii şi mitocondriile

Share

Din multele perle comise de Liviu Pleşoianu în cartea sa, care va sta bine, în librăria viitorului, pe raftul intitulat “avem şi noi diliii noştri”, spicuim câteva perle de aberaţii.

Liviu Pleşoianu ventilează propaganda Moscovei privind colonia România

Încă de la începutul cărții sale, Liviu Pleșoianu anunță că România este o colonie. Nu știm a cui şi nici de ce, pentru că singurul său argument este următorul:

“Că România a fost de multă vreme transformată într-o colonie − acesta este pur și simplu un truism pentru cine înțelege cu adevărat situația în care ne aflăm”.

În “colonia România”, potrivit lui Pleșoianu, “forțe străine” − niciodată nu spune care ar fi acestea − au instaurat “dictatura statului de drept”. Ceea ce îl enervează teribil pe deputatul român.

“În România se desfășoară de cel puțin 15 ani un EXPERIMENT pe care îl voi numi exact așa cum îl văd: EXPERIMENTUL «DICTATURII STATULUI DE DREPT». Sau un nume la fel de bun: «EXPERIMENTUL JUSTIȚIEI INDEPENDENTE».”

Liviu Pleşoianu spune că România e stat nazist

Trăim într-un stat nazist, asta crede Liviu Pleșoianu. Iar argumentul este că suntem conduși de un Führer.

“În Statul Nazist, Liderul Sectei scrâșnește din dinți când nu-i convin întrebările jurnaliștilor. Același Lider al Sectei care ciocnea cupe pline de șampanie împreună cu aripa tehnocrată a Sectei la doar 17 zile după tragedia din Colectiv și la chiar mai puține zile după ce ne spusese, cu un cinism diabolic, că a «fost nevoie să moară oameni pentru ca demisia premierului să se producă»”.

Ce e simpatic la cartea lui Pleșoianu e că el nu are curajul să numească niciunul dintre personajele politice despre care scrie, ci se folosește de coduri precum “Papesa Sectei, Doamna K” sau “ro-BOT”…

Liviu Pleşoianu şi-a regăsit mitocondriile-n pădure

Cred că aveam cam 12 ani când, într-o zi de iarnă, mă plimbam singur printr-un parc și încercam, în zadar, să-mi găsesc un rost. Mă adaptam cu greu la o școală cu profesori extraordinari, dar și cu multă violență − în pauze, în curte, pe străzile din jur…

Pe scurt, mă năpădise până în ribozomi și mitocondrii sentimentul că sunt un… intrus. Un intrus într-o lume care părea total și definitiv… a altora.

Să fi fost îngemănarea de frig pătrunzător și soare clar, ori poate vreo aliniere de celule pe care n-aveam cum să o percep, cert este că, în plin moment de depresie dezangajantă, am simțit dintr-o dată cum elementele se recompun și cum mă prinde un tumult pe care nu îl credeam posibil…

A fost momentul în care, printr-o străfulgerare, am înțeles că eu nu eram în niciun caz un intrus.

Ceilalți erau cei incapabili să simtă murmurul vieții într-un fir de iarbă, șoapta mării întâlnindu-se cu noaptea, delicata expresie a firii într-un zâmbet de copil”.

Citeşte şi
Deputatul PSD Liviu Plesoianu a distribuit pe Facebook declaraţiile clarvăzătoarei Mariana Cojocaru, care susţine că
Deputatul PSD Liviu Plesoianu a depus la Senat un proiect, prin care o asociaţie va
Deputatul PSD Liviu Pleşoianu cere expulzarea din România a ambasadorului Statelor Unite ale Americii, Excelenţa
Deputatul PSD Liviu Pleşoianu i-a transmis pe Facebook primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, vicepreşedinte al
După reacţia informală a preşledintelui Klaus Iohannis ("Hahaha!") la ideea suspendării, Liviu Pleşoianu reacţionează ci
Liviu Pleşoianu îşi dă arama pe faţă, arătându-şi simpatia pentru Rusia. Într-o postare pe Facebook,
"Colegii din PSD vor să mă scoată din joc", afirmă adeptul liniei dure Liviu Pleşoianu. Deputatul
La puţin timp după conferinţa de presă a lui Frans Timmermans, de la Bucureşti, Liviu
Liviu Pleşoianu, eputat PSD ultrareacţionar, vorbeşte despre "statul nazist KKK". Atunci când foloseşte iniţialele KKK,
O lege pentru aservirea ONG a trecut tacit astăzi prin Senat. Ea urmăreşte atacarea frontală
Share