home EVENIMENT, MASS MEDIA Petrovici – raporturi juridice cu Buruiană, unul dintre morţii din dulap (Dan Badea)

Petrovici – raporturi juridice cu Buruiană, unul dintre morţii din dulap (Dan Badea)

Share

Răzvan Petrovici a cerut, în instanţă, închiderea acestui blog invocând numai minciuni. În ultima postare am demontat minciunile referitoare la relaţiile sale cu firmele amintite de mine în articolul care l-a scos din minţi pe bizon.

foto: Dan Badea Blog

fotoinfo: “DECIZIA NR. 1 din 2 noiembrie 2006 a asociatului unic al Societatii Comerciale UNIVERS’ALL TRADING ROMANIA – S.R.L., inmatriculata cu nr. J 23/1332/2003, cod unic de inregistr 15626682, cu sediul in satul Ghermanesti nr. 17, camera 1, comuna Snagov, judetul Ilfov. Subscrisa APTESTOS TRADING LTD, cu sediul in Cipru, Limassol, Str. Olympion nr. 23, Libra Tower, et. 4, in calitate de asociat unic, reprezentat de Petrovici Razvan, in calitate de administrator a hotarat urmatoarele: 1. Revocarea din functia de administrator a dlui Buruiana Gheorghe, identificat cu C.I. seria DP nr. 100847, eliberata la data de 17.10.2003 de D.G.E.I.P.D.E.P., cod numeric personal 1740918510050, domiciliat in Bucuresti, str. Vlad Dracu”

Altă invenţie a finului “Şarpelui cu ochelari” este că n-ar fi avut raporturi juridice cu niciunul dintre administratorii care au prestat pe moşia controlată de el şi au murit apoi, unul după altul, într-o cadenţă îngrijorătoare pentru angajaţii aceluiaşi grup de firme: unul pe an.

Subsemnatul reclamant nu a avut nici un fel de raporturi juridice cu persoanele ale căror decese au fost amintite în articol ca având legătură cu Răzvan Petrovici” – a scris el în actul depus la instanţă.

Iată însă, mai jos (n.n.: mai sus, pe website-ul meu, in fotoinfo), un raport juridic perfect între Petrovici şi unul dintre decedaţii de mai târziu, de pe moşia lui, Gheorghe Buruiană.

Este vorba despre decizia prin care Petrovici îl destituie/revocă din funcţie pe subordonatul Buruiană. Să sperăm că, în instanţă, avocaţii lui Petrovici nu vor spune că aici avem de-a face nu cu un raport juridic, ci cu unul sexual… citeste tot aici

Citeşte şi
Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat ca a decis sa nu mai calce niciodata in
Conducerea TVR continuă seria diversiunilor menite să denigreze credibilitatea MediaSind TVR, răspândind printre angajați informații
Unul dintre cei mai vechi oameni din echipa Digi24 părăsește postul de știri. După șapte
Rovănica Plumburica face furori în presa germană. Ea este disecată în bucăţele, la figurat, desigur,
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Antena 3 a filmat prin gard, cu cinism, reacţiile membrilor familiei Alexandrei, la vestea morţii
Directorul postului Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat ca trustul Intact va lansa un nou
Ești jurnalist de investigație în presa scrisă, radio sau TV? Fundația Freedom House România lansează
Elena Udrea a decis ca primul interviu de la revenirea in Romania sa il acorde
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
Share