home EVENIMENT, MASS MEDIA Petrovici – raporturi juridice cu Buruiană, unul dintre morţii din dulap (Dan Badea)

Petrovici – raporturi juridice cu Buruiană, unul dintre morţii din dulap (Dan Badea)

Share

Răzvan Petrovici a cerut, în instanţă, închiderea acestui blog invocând numai minciuni. În ultima postare am demontat minciunile referitoare la relaţiile sale cu firmele amintite de mine în articolul care l-a scos din minţi pe bizon.

foto: Dan Badea Blog

fotoinfo: “DECIZIA NR. 1 din 2 noiembrie 2006 a asociatului unic al Societatii Comerciale UNIVERS’ALL TRADING ROMANIA – S.R.L., inmatriculata cu nr. J 23/1332/2003, cod unic de inregistr 15626682, cu sediul in satul Ghermanesti nr. 17, camera 1, comuna Snagov, judetul Ilfov. Subscrisa APTESTOS TRADING LTD, cu sediul in Cipru, Limassol, Str. Olympion nr. 23, Libra Tower, et. 4, in calitate de asociat unic, reprezentat de Petrovici Razvan, in calitate de administrator a hotarat urmatoarele: 1. Revocarea din functia de administrator a dlui Buruiana Gheorghe, identificat cu C.I. seria DP nr. 100847, eliberata la data de 17.10.2003 de D.G.E.I.P.D.E.P., cod numeric personal 1740918510050, domiciliat in Bucuresti, str. Vlad Dracu”

Altă invenţie a finului “Şarpelui cu ochelari” este că n-ar fi avut raporturi juridice cu niciunul dintre administratorii care au prestat pe moşia controlată de el şi au murit apoi, unul după altul, într-o cadenţă îngrijorătoare pentru angajaţii aceluiaşi grup de firme: unul pe an.

Subsemnatul reclamant nu a avut nici un fel de raporturi juridice cu persoanele ale căror decese au fost amintite în articol ca având legătură cu Răzvan Petrovici” – a scris el în actul depus la instanţă.

Iată însă, mai jos (n.n.: mai sus, pe website-ul meu, in fotoinfo), un raport juridic perfect între Petrovici şi unul dintre decedaţii de mai târziu, de pe moşia lui, Gheorghe Buruiană.

Este vorba despre decizia prin care Petrovici îl destituie/revocă din funcţie pe subordonatul Buruiană. Să sperăm că, în instanţă, avocaţii lui Petrovici nu vor spune că aici avem de-a face nu cu un raport juridic, ci cu unul sexual… citeste tot aici

Citeşte şi
În Dosarul Mineriada 13-15, urmăriţii penali au fost trimişi azi în judecată de către Parchetul
Corina Creţu ar fi fost combinată cu Colin Powell. I-ar fi făcut acestuia declaraţii de
~Reteaua Roibu care suge Oltchim~Nicipurile de Aur, un cotet de gaini~Deutsche Bank evoca preluarea subsidiarelor
Desi n-am habar cine sunt personajele cu pricina, cererea de “a suspenda” un site este
Omul de afaceri Razvan Petrovici sustine ca Badea minte pe blog, cand scrie despre el
Armaghedonul SRI, publicat tot de Mircea Toma in Academia Catavencu, este o alta ancheta-sinteza tipica
Posturi de știri Digi 24, care trece prin schimbări importante la nivel de resurse umane,
Acum o seară, la „Jocuri de Putere”, Rareş Bogdan s-a contrat de la distanţă cu
Cosmin Gușă (Realitatea TV) susține că s-a întâlnit cu Dan Andronic și cu Sebastian Ghiță
Postul de televiziune Realitatea TV va avea emisia suspendată joi, 17 ianuarie, pentru 10 minute,
Share