home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Petrică Răchită, jurnalist, înjurat pentru că are maşină cu număr de Teleorman

Petrică Răchită, jurnalist, înjurat pentru că are maşină cu număr de Teleorman

Share

Jurnalistul Petrică Răchită anunţă că este deseori înjurat pe stradă pentru că maşina sa are numere de Teleorman. „În Alexandria trăiesc şi oameni normali”, spune jurnalistul.

Comentând un articol de presă privind intenţia Guvernului de a moderniza stadionul de fotbal în Alexandria, Răchită anunţă cu ce se confruntă în Bucureşti pentru că are numere de Teleorman la maşină.

„Sunt teleormănean născut, crescut şi am încă buletin de Teleorman. Am observat în ultima perioadă că dacă am numere de TR la maşina mă înjură oamenii pe stradă de parcă aş fi eu Dragnea sau dacă cineva construieşte un stadion în Alexandria este un act criminal.

Petrică Răchită: În Alexandria trăiesc şi oameni normali

În Alexandria trăiesc şi oameni normali şi nu cred că este normal să îmi ceri să plătesc 3 lei pentru un articol în a cărui introducere îmi spui cum nu merităm noi să avem stadion pentru că fură Dragnea banii. Dezvoltă subiectul şi explică ce vrei să spui caă să poţi primi 3 lei nu aruncă anatema”, a scris Petrică Răchită pe Facebook.

În urmă cu o lună a fost semnat contractul pentru execuţia lucrărilor la Complexul Sportiv Stadion Municipal Alexandria, care are programată finalizarea peste 18 luni.

Conform contractului, stadionul va putea găzdui şi meciuri din Liga 1 datorită faptului că şi gazonul va fi modernizat. Arena va avea mai multe facilităţi, iar gazonul va fi dotat cu sisteme de drenare şi de degivrare. În plus, stadionul va avea şi nocturnă, dar şi tabele multimedia.

Citeşte şi
Are 22 ani, o facultate particulară și un curs de make-up și a reușit să
Protestatar mort din Turnu Măgurele, pe nume Ilie Gâzea, la scurt timp după ce a
Lliviu Dragnea, lider PSD şi preşedinte al Camerei Deputaţilor, a fost condamnat la 3 ani
Patronul clubului Dinamo Bucureşti, Ionuţ Negoiţă, şi-a plătit subit datoria pe care o avea la
Continuă colonizarea instituţiilor statului de drept cu oamenii sistemului corupt.Simona Marcu, judecător la ÎCCJ, este
Procurorii DNA au făcut percheziţii la sediul TelDrum din Alexandria. Procurorii au descins împreună cu
Noi proteste de amploare sunt anunţate pentru duminică şi luni seară, în Bucureşti şi cel
Scorul foarte mare al USL pare greu explicabil, dacă privim lucrurile cu atenţie. Deocamdată nu
Îi invit pe confraţii care gândesc, ca şi mine, că Crin Antonescu a fugit la
~posibil mistret paros de la CJ Braila jigneste jurnalista~castravetele romanesc vs. E.coli~Dragnea blocheaza banii UE~PDL
Share