home CORUPTIE, POLITICA Petre Roman este cap de listă la PSD, pentru Consiliul General VIDEO

Petre Roman este cap de listă la PSD, pentru Consiliul General VIDEO

Share

Tânărul politician Petre Roman (74 de ani) deschide lista PSD, de la Consiliul General al Municipiului Bucureşti, conducând o colecţie de persoane care nu au nici o treabă cu politica locală.

PSD a depus la Biroul Electoral lista candidaților pentru Consiliul General al Municipiului București, care este condusă de fostul premier Petre Roman, fondatorul Partidului Democrat.

Între candidații propuși de Gabriela Firea pentru CGMB se mai află Cornel Dinu, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu, Elisabeta Lipă şi Daniel Pancu.

Gabriela Firea, ea a prezentat lista: zi-le, Loredană:

„Personalități marcante ale ţării şi Capiralei ni se alătură pentru a continua ceea ce am început acum patru ani : modernizarea Bucureştiului! Depunem împreună, în aceste momente, lista pentru viitorul Consiliu General, pe care se află: Petre Roman – prim ministru al României (1990-1991), îndrăgita actriţă Monica Davidescu, oamenii de sport şi fair-play: Elisabeta Lipă, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Ilieşiu, alături de cadre medicale, profesori, jurişti, ingineri.”

La depunerea listei de candidaturi, Firea a afirmat că „de patru ani se muncește în București” (la ce, ne e greu să aflăm), au fost realizate mari lucrări de infrastructură (care, nu ştim), au fost înlocuite mijloacele din transport în comun (cu unele care sechestrează călătorii, exhală aburi fierbinţi şi se defectează în trafic în toate felurile), a început înlocuirea rețelei de termoficare (îhîm, sigur că da) și a promis că vor fi inaugurate creșe și grădinițe.

Petre Roman, care deschide lista PSD pentru CGMB, a spus că a decis să facă ceva pentru București, el fiind „cel mai get-beget bucureștean”, deoarece s-a născut în București, a învățat și a lucrat aici.

„E vorba și de meseria mea de profesor, de om de știință în domeniul fizicii apelor și atmosferei”, a mai spus Roman, precizând că dorește „să avem un oraș curat, care respiră curat” și o Capitală cu adevărat european din punct de vedere urbanistic.

Share