home POLITICA Petre Daea, încă o zicătoare din seria necuvântătoarelor

Petre Daea, încă o zicătoare din seria necuvântătoarelor

Share

În timp ce România se ridică din cauza atacului asimetric al omuleţilor verzi PSDragnea, Petre Daea îşi continuă seria de zicătoare celebre. Din seria necuvântătoarelor care cuvântă.

motto: “Înger, îngeraşul meu, scapă-mă de pesedeu!” (slogan civic din România, anul 2017)

Daea, care este ministrul Agriculturii, s-a prezentat marți pentru un bilanț. El l-a prezentat în fața comisiilor reunite de Agricultură ale Parlamentului. Și de data aceasta, ministrul a reușit să stârnească zâmbete cu declarațiile sale, observă Digi24.

VIDEO Petre Daea, cel mai incompetent ministru din istorie

Petre Daea: De la insectă la vacă, tot ce mişcă e în Agricultură

În afară de om, tot ce se mișcă e în Agricultură. De la insectă până la vacă, de la râmă până la porc și de la orice altă specie până la… o altă specie… în… Exact, de la orice buruiană până la orice plantă.

Și… această complexitate te obligă de multe ori să lași la o parte probleme în prezentare. Probleme care suscită interes. Motiv pentru care v-aș ruga să-mi îngăduiți să mă completeze colegii și apoi vă stau la dispoziție cu orice întrebare.

, a cuvântat cuvântătorul Petre Daea. Apoi a continuat:

… și stăm aici cât doriți dumneavoastră pentru a vă răspunde la întrebările pe care le veți pune. În așa fel încât să socotim că astăzi am venit la un bilanț în fața comisiilor de specialitate. Pentru a spune ce-am făcut și respectând atributul dumneavoastră constituțional de control, pe care toți trebuie să-l respectăm.

Petre Daea – periuţe, periuţe

“Iar în ceea ce mă privește mă simt onorat să mă adresez dumneavoastră astăzi”, le-a spus Daea parlamentarilor

Consider că aceste rezultate ale țării adună și munca fermierilor și a celor care fac legi.Şi a celor care se ocupă de implementarea lor. Pentru a da speranța că suntem pe un drum bun, v-aș putea spune că acordarea subvențiilor în primele zile imediat dupa 16 octombrie a dat posibilitatea ca în România 82% din suprafața de grâu să fie semănată în miezul epocii optime.

, a mai spus Daea. Într-o notă mai serioasă, ministrul a comunicat aleșilor că toți fermierii din România și-au primit la timp subvențiile în acest an, pentru prima dată. Este vorba despre plăți de 2,76 miliarde de euro.

Share