home POLITICA Petre Daea trece la intimităţi: Eu ştiu unde se caută spicul!

Petre Daea trece la intimităţi: Eu ştiu unde se caută spicul!

Share

Ministrul Agriculturii, Petre Daea a deschis gura şi iar s-a făcut întuneric în plină zi. El susține că este prea devreme pentru a face o estimare în privința producțiilor agricole din acest an.

Aceasta deși starea de vegetație a culturilor este bună la această dată. Daea și-a exprimat totodată îngrijorarea față de lipsa apei în partea de vest a țării. Totul însă spus într-o manieră inconfundabilă. Care, fără ca el să ştie, are conotaţii sexuale.

Petre Daea: “Imediat ce s-a topit zăpada au apărut ploile”

Am văzut 28 de județe și m-am bucurat foarte mult că imediat ce s-a topit zăpada au apărut ploile. Acestea sunt atât de necesare la ieșirea din iarnă pentru a spăla frunzele.

, a spus Daea. Demnitarul ştie ce vrea să spună, are dreptate, dar nu ştie să se exprime, pentru că este agramat. Are un vocabular care se bazează pe primele 50 de cuvinte pe care le învaţă copilul.

Vegetația este bună la această dată, rapița a ieșit bine din iarnă, iar vegetația este normală. Mă întristează însă faptul că în partea de vest a țării este o lipsă de apă, în zona Arad și Timiș.

Poate domnul Petre Daea să estimeze producţia pe acest an?

Nu vă pot estima producții pentru că este prea devreme. Un specialist nu se hazardează, el își caută explicațiile făcând determinări la fața locului.

, a declarat Daea, în fine coerent şi fără efect de pantă.

Cu Petre Daea, în intimitatea cunoaşterii

Acesta a lansat apoi jurnaliștilor o invitație de a participa în câmp, “în intimitatea cunoașterii“, la o lecție de determinare a producției de grâu, “văzând doar frunzele“. El a anulat astfel dintr-o lovitură precedenta exprimare onestă, aruncând Agricultura în metafizic ridicol. I-auzi Radio Magicianul FM:

O să mergeți cu mine când vreți ca să vă arăt, în intimitatea cunoașterii, cum se poate determina o producție de grâu văzând doar frunzele. Eu știu unde se caută spicul.

Este meseria mea și mi-ar fi drag dacă s-ar găsi printre dumneavoastră prieteni ai meseriei sau doritori de a cunoaște să le arăt ceea ce nu se vede și să înțeleagă ceea ce eu le spun, fără a se interpreta deformat cuvintele.

La mila Domnului, astfel e România în Mileniul III

Potrivit prognozei agrometeorologice publicată de ANM pentru perioada 1 — 7 aprilie, în cultura grâului de toamnă, conținutul de umiditate pe profilul de sol 0-100 cm se va încadra în limite scăzute. Adică va fi secetă pedologică moderată. Local deosebit de scăzute. Adică secetă pedologică puternică.

Asta în Banat, Dobrogea, pe suprafețe extinse din Transilvania, Oltenia și Muntenia, jumătatea de sud a Crișanei. Local în nordul, vestul și estul Moldovei, dar şi în estul Maramureșului. Ce face românul în asemenea ani? Se roagă la Domnul, că irigaţiile… Nimeni nu vorbeşte despre irigaţii, că asta ar însemna să fii rasist.

Sutele sau miile de hectare de irigaţii s-au datorat unor sisteme puse la punct de comunism. La începutul anilor 90, ţiganii au devalizat toată ţevăraia de cupru. Hidrofoarele? O poveste de dânşii inventată! Unele mai funcionează şi acum. Pe la Sinteşti.

Ce punem în loc? Ce trebuia să punem în toţi aceşti ani şi n-am făcut-o. Nu noi, ci hoţii şi incompetenţii care ne conduc.

Citeşte şi
Depuneti toate eforturile pentru inchiderea magazinelor mortii, altfel vom inceta sa ne mai achitam datoriile
"Cormoranii în România fac baie în piscine", a spus ministrul Agriculturii, Petre Daea în Parlamentul
În timp ce România se ridică din cauza atacului asimetric al omuleţilor verzi PSDragnea, Petre
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a dat iar în stambă în maniera sa caracteristică. De data
Petre Daea a gafat din nou astăzi. Era vorba despre ovine, iar el s-a trezit
În iunie 2004, când Adrian Năstase se pregătea să devină preşedinte, l-a pus pe Petre
Cåteva firme controlate de Sorin Ovidiu Vîntu au acţionat în judecată Banca Naţională a Moldovei,
Gheorghe Piperea, universitar şi unul din cei mai cunoscuţi avocaţi financiari, explică de ce modificările
Potrivit preşedintelui Uniunii Naţionale a Patronatelor cu Capital Privat din România (UNPCPR), in agricultura mocneşte
Curierul national: Cotă unică şi nu prea. Potrivit Guvernului, printre excepţiile de la cota unică
Share