home EVENIMENT Percheziţii făcute de procurorii DNA la TelDrum, în Teleorman

Percheziţii făcute de procurorii DNA la TelDrum, în Teleorman

Share

Procurorii DNA au făcut percheziţii la sediul TelDrum din Alexandria. Procurorii au descins împreună cu lucrători din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

RISE Project: Cine este Liviu Dragnea. Conexiunea cu TelDrum

Aceste percheziții au avut loc sub coordonarea procurorilor DNA. Aceştia au plecat de la sediul TelDrum cu mai multe documente.

Percheziţii la firma care ar aparţine în realitate lui Liviu Dragnea

Despre firma Tel Drum presa a scris în repetate rânduri că i-ar aparține în realitate lui Liviu Dragnea. Acesta ar controla-o prin intermediari. Informațiile au fost negate de fiecara dată de președintele PSD.

Aceste percheziții au avut loc în dosarele aflate în lucru la DNA privind activitățile firmei. Mai multe persoane aflate la conducerea autorităților din Teleorman, dar și apropriați ai lui Liviu Dragnea au fost puși sub urmărire penală.

Percheziţii la firma teleormăneană care a înregistrat o creștere spectaculoasă a profitului

Un milion faţă de anul precedent, atât a crescut profitul fostei regii locale Teleorman Drum. Aceasta după ce în anii 2011 și 2012 câștigul acesteia a explodat efectiv. Firma este specializată în întreţinerea, plombarea și deszăpezirea drumurilor din Teleorman și din alte județe.

Tel Drum, controlată de apropiaţi ai liderului PSD Liviu Dragnea, a înregistrat în 2016 2,19 milioane de lei profit. Este cu 816.358 de lei mai mult faţă de anul 2015. Conform cifrelor Ministerului de Finanţe, Tel Drum SA a avut în 2016 o cifră de afaceri de 223,53 milioane de lei, cu 38 de milioane de lei mai mult faţă de anul 2015.

Tot în sus, în sus, în sus…

Societatea din Alexandria, tot în 2016, a avut stocuri (materii prime, materiale, productie in curs de executie, semifabricate, produse finite, marfuri etc.) de 17,8 milioane de lei, creanţe de de 57,7 milioane de lei şi un număr mediu de 696 de salariaţi.

În anul 2015, Tel Drum avea stocuri (materii prime, materiale, producţie în curs de execuţie, semifabricate, produse finite, mărfuri) de 11,4 milioane de lei, creanţe în valoare de 78,03 milioane de lei şi datorii de 86,41 milioane de lei.

În 2014, Tel Drum, a avut un număr mediu de 534 de salariaţi, afaceri în valoarede 158,05 milioane de lei, stocuri (materii prime, materiale, producţie în curs de execuţie, semifabricate, produse finite, mărfuri) în valoare de 12,6 milioane de lei, creanţe de 7,05 milioane de lei şi datori de 75,07 milioane de lei.

Share