home POLITICA PDL asaltat de DNA. Mironescu demis

PDL asaltat de DNA. Mironescu demis

Share

Stefan Vlaston

“Ministrul Traian Igas trebuie sa plateasca cu demisia.  Vasile Blaga a platit pentru o speta mai putin grava. Traian Igas, demisia sau demiterea imediata”

Explicatiile lui Traian Igas sunt aiuritoare: “n-am stiut ca Mironescu este o persoana dubioasa”. Pai cine trebuia sa stie, cetateanul de pe strada?

Asa cum Vasile Blaga a platit cu demisia intr-o speta mult mai putin grava, (demonstratia politistilor in fata palatului Cotroceni), Traian Igas trebuie sa plateasca pentru o acuzatie extrem de grava: a pus in a doua functie din aparatul Ministerului Administratiei si Internelor un mafiot, un ins care se ocupa cu fraude si evaziune fiscala. Asa ceva nu este tolerabil nicaieri in lume.

foto: Observator de Constanta

Pe Laurentiu Mironescu, care a fost demis de curand, nu-l recomanda nimic pentru aceasta functie. Nu avea o cariera in aparatul MAI, nu indeplinise functii similare, de prefect sau subprefect, singura calitate a personajului era plasarea in ierarhia de partid. Adica in clientela de partid.

In ierarhia contributorilor banesti la partid. Chiar si declaratia sa de avere trebuia sa starneasca suspiciuni. Nu si ministrului Igas. Pentru care recomandarea de la partid era mai importanta decat orice calificare profesionala. Daca asa a judecat, sa plateasca. Cu functia.

Este prima oara cand doua persoane cu rang inalt in PDL sunt luate pe sus de procurorii DNA si DIICOT.

Senatorul Mircea Banias este viceliderul senatorilor PDL si secretar al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala, iar Laurentiu Mironescu, secretar general al Ministerului Administratie si Internelor.

Prin natura functiilor, ambii demnitari aveau acces la informatii de prima mana… citeste tot pe Contributors

Citeşte şi
"Toți sunt la fel!" - e marota celor ce au fost cu USL un timp
România riscă să o situaţie de genul celei din 2000, când a ales între un
Ne-am fi dorit ca Traian Băsescu să rămână rigid ca fonta şi războiul pentru controlul
PDL are o atitudine politică limfatică. Nu creează eveniment politic, cum face USL, care, indiferent
Timpul confiscărilor. Pe listă: medicul corupţilor PSD Şerban Brădişteanu, sindicalistul Marius Petcu şi fostul parlamentar
Dacă ajungem ca Grecia, merită să-mi iau floricele, bere, e palpitant, lasă că are grijă
După ce 8 ani de guvernare în diferite coaliţii, PDL e la răscruce de drumuri.
Numirea noului guvern nu are nici o legătură cu manifestaţiile de stradă provocate de USL,
~rusii ne dau Papirusul din Mangalia~Igas verifica nemultumirile politistilor sindicalisti~divortul Taricenilor~strania Primavara Araba~Bashar strans cu
~mafia din Portul Constanta si firele ei~bancile grecesti inca nu retrag capital din Romania~alt vulcan
Share