home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Paula Rusu îl atacă violent pe Liviu Dragnea: “Nesimţitule! Penalule!”

Paula Rusu îl atacă violent pe Liviu Dragnea: “Nesimţitule! Penalule!”

Share

O fostă moderatoare de la România TV, Paula Rusu, lansează un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea. Exasperată de discursul liderului PSD la Târgu-Jiu, Paula Rusu folosește termeni neobișnuit de duri.

Paula a fost moderatoare la Realitatea TV și apoi la România TV, însă a renunțat la această carieră în decembrie 2016.

Este căsătorită de patru ani cu fostul ziarist Răzvan Mitroi (fiul unui alt ziarist cunoscut, Gheorghe Mitroi), care, din anul 2016, este director de comunicare la Federația Română de Fotbal (FRF).

Ce a scris Paula Rusu. Nesimțirea lui Dragnea

„«Drumurile sunt aglomerate fiindcă a crescut economia în ultimii doi ani și circulă mai multe camioane cu mărfuri».

Nesimțitule, sunt aglomerate fiindcă nici PSD, nici celelalte partide care au fost la guvernare nu au construit în 30 de ani decât 300 de kilometri de autostradă! 10 km pe an, ticălosule!

Penalule, sunt aglomerate fiindcă nu v-a interesat decât să cumpărați voturi, nu să construiți infrastructura. Acum 10 ani făceam de la București la Tg. Mureș 5 – 6 ore, acum depășesc 8. Atât să fi explodat economia?

Paula Rusu: Ticălosule, CFR îşi bate joc de călători!

Ticălosule, sunt aglomerate fiindcă nu avem alternativă, trenurile sar de pe șine. CFR își bate joc de călători, au băgat niște vagoane pentru skiuri și biciclete (cineva deștept), dar un prost le-a scos.

Se circulă pe sute de kilometri cu limitare de viteză 30-50 km/h ca să nu ajungă în râpă. Și ne înghesuim grămadă, o țară de rămași acasă, pe șoselele cu două benzi făcute acum 70-80 de ani.

Paul Rusu: Eşti un hoţ de fonduri destinate copiilor!

Hoț de fonduri destinate îngrijirii copiilor, ați tăiat de la infrastructură, Brașovul așteaptă un aeroport de 30 de ani.

Blestematule, ți-ai însușit Belina, dar pentru transportul pe Dunăre n-ai făcut nimic nici când ai mânărit insula, nici când ai fost ministrul Dezvoltării. Porturile de pe malul românesc sunt o ruină, de ne uităm cu rușine la bulgari.

Intrigantule, singurul «proiect de țară» pe care l-ai promovat a fost războiul tău personal ca să scapi de dosarele de hoț; un război în care ai mocirlit România.

Paula Rusu: Sămădău de slugi, n-ai făcut nimic pentru portul Constanța

Sămădău de slugi, n-ai făcut nimic pentru portul Constanța, cea mai mare poartă de acces a mărfurilor în România. Putea fi egalul Rotterdam-ului, ai fi putut să-ți propui să faci coridorul paneuropean construind autostrada Oradea-Constanța.

Dar nu, de ce să faci autostradă în Ardeal, unde te urăsc din suflet până și oamenii tăi de partid?! Tu, sultan de mucava, promiți drum expres Pitești-Târgoviște, nu ți-ar fi rușine!

Dragi olteni, care-i votați pe cei din PSD, și pe voi vă duce Dragnea la sapă de lemn, ca pe toată România!

* De mult nu m-a mai enervat ceva mai rău decât declarația asta. Am ajuns să urăsc să fac drumul spre părinți, în Ardeal, din cauza aglomerației tot mai mari din ultimii 11 ani.”

Citeşte şi
În lunga serie de aberaţie debitate de Ion Cristoiu în ultimii ani, de când şi-a
Cheia evoluţiilor politice din următorii ani stă în rivalitatea Ponta - Antonescu şi în percepţia
Toba era propus pentru schimbarea din functia de sef al Politiei Romane inca de saptamana
Din Cotidianul, ceva despre internauţi: "După ce Aradul a dat acum o lună României primul
UDMR a dat dovadă de pragmatism şi cooperează de doi ani cu coaliţia guvernamentală, declară
Președintele PSD Liviu Dragnea l-a întrebat pe corespondentul Pro TV Alex Dima dacă vine cu
Noua şefă de la Fisc, Mihaela Triculescu, ar fi făcut Revelionul la Sinaia, împreună cu
Jurnalistul Volker Pabst scrie în Neue Zurcher Zeitung, cel mai mare ziar elvețian, că România
Financial Times scrie: „Romania’s convicted powerbroker faces EU scrutiny”. Jurnalista Valerie Hopkins, corespondent al publicaţiei
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că i-ar fi spus cineva că fosta preşedintă a
Share