Paul Stănescu, PSD Olt: OUG 13 se va transpune în lege!

Share

Paul Stănescu, preşedintele PSD Olt, a declarat că OUG 13 se va transpune în lege. Organizaţia PSD de la Olt este cea din care face parte fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache.

El spune că preşedintele Klaus Iohannis aştepta PSD la cotitură, iar OUG 13 a fost un simplu pretext. El afirmă că în timp, în două – trei luni, legislaţia penală va fi modificată.

Paul Stănescu susţine că CCR a zis că e în regulă cu OUG 13

Ne aştepta la cotitură“, spune Paul Stănescu, apoi o dă cu textul cu proasta comunicare:

Sigur că poate acea ordonanţă 13 n-am reuşit noi să comunicăm foarte bine. Să explicăm foarte bine. Poate asta e vina noastră.

Apoi urmează dezinformarea cu CCR, care a spus că e în regulă cu OUG 13. Totul pe punctaj, ca la PSD:

… dar, din punct de vedere legal, aşa cum aţi văzut, inclusiv Curtea Constituţională a spus că lucrurile sunt în regulă.

Iohannis Cel Rău

Apoi se dă în vileag singur, că s-au înţeles cu toţii, ca hoţii, ce să spună. Şi revine la tema cu Iohannis Cel Rău:

Eu vă spun în mod direct ce cred eu împreună cu colegii mei. Mai ales că venim de la un Comitet Executiv, unde ne-am întâlnit cu toţi preşedinţii de organizaţii. Dacă nu exista acea OUG 13, probabil era altceva. Eu cred că a fost un pretext.

Dar de ce a fost un pretext? Zi-le, Loredană:

… pentru că, din cei care s-au aflat în Piaţa Victoriei, într-adevăr un număr mare de oameni, care nu este de neglijat şi sigur că acest drept de a participa la mitinguri şi la demonstraţii l-am câştigat după 1990, dar eu cred că 99% din cei care erau în Piaţa Victoriei nu ştiau ce conţine Ordonanţa 13.

Deci: povestea provocată de Iohannis a avut la bază un simplu pretext. De ce? Pentru că… manifestanţii din Piaţa Victoriei nu ştiau ce conţine OUG 13. Phuuu… ne depăşeşte subtilitatea acestor afirmaţii.

PSD o ţine langa cu castrarea Justiţiei

Ce va urma? Ne spune Oracolul de la Slatina:

Eu cred şi sunt convins că în Parlament tot ce a fost în Ordonanţa 13, sunt convins că în Parlament în perioada următoare, nu ştiu, o lună, două, trei, procedurile parlamentare trebuie să le respectăm, sunt convins că conţinutul acelei ordonanţe sigur că se va transpune în lege, pentru că aţi văzut ce se întâmplă la Curtea de Apel Alba, la Curtea de Apel Cluj, Justiţia nu poate să funcţioneze.

Cum spune preotul la slujbă: “Să luăm aminte!“.

Share