home MASS MEDIA, POLITICA Ovidiu Miculescu s-a autoangajat director general SRR

Ovidiu Miculescu s-a autoangajat director general SRR

Share

Ovidiu Miculescu s-a autoangajat director general SRR

Ovidiu Miculescu se remarcă din nou ca incompatibil-şef al Radioului Public. Sindicatul Unit al Salariaţilor – Radio România (SUS Radio România) a mai depus o sesizare la Agenţia Naţională de Integritate, privitoare la autoangajarea lui Ovidiu Miculescu director general SRR.

Potrivit SUS Radio România, după ce pe 16 iunie a fost validat de Legislativ ca membru şi ulterior ca preşedinte al Consiliului de Administraţie al SRR, Ovidiu Miculescu s-a gândit să se autoangajeze director general al SRR.

Pe 30 iunie, Miculescu a convocat CA SRR şi a supus aprobării hotărârea CA nr.175, prin care Consiliul a votat mandatarea lui Radu F. Alexandru, membru în CA, pentru a negocia şi încheia un contract individual de muncă cu Ovidiu Miculescu, director general SRR.

“Se pune în practică o hotărâre a CA al SRR, care încalcă Legea 41/1994, prin semnarea de către Radu F. Alexandru şi Ovidiu Miculescu a unui contract individual de muncă, ilegal!”

, informează website-ul SUS – Radio România, atrăgând atenţia: “membri CA ce au votat pentru această hotărâre sunt complici/părtaşi la această ilegalitate”.

Pe 3 iulie 2014, admiţând o cerere a PNL – PDL, CCR a decis ca hotărârea Parlamentului, de desemnare a membrilor CA SRR, e neconstituţională.

Judecătorii au constatat că în acest caz nu s-au respectat prevederile privind nominalizarea candidaţilor în funcţie de algoritmul politic şi ponderea grupurilor parlamentare. Practic, din acel moment Consiliul de Administraţie al SRR a fost anulat.

Citeşte şi
Preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu, s-a îmbolnăvit. Miculescu era aşteptat
Curtea de Apel București a hotărât, în data de 5 iunie 2015, anularea alegerilor ce
Ovidiu Miculescu a cerut Tribunalului Municipiului Bucureşti (TMB) anularea Contractului Colectiv de Muncă pe Ramura
Sindicatul Unit al Salariatilor Radio-România, afiliat  FRJ MediaSind, a depus astăzi, 18 noiembrie 2013, un denunţ penal
A treia sesizare de incompatibilitate şi conflict de interese, în care a fost implicat preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu
Constatăm cu regret că semnalul nostru de alarmă, lansat în această vară, privind derapajul spre
După ce Agenţia Naţională de Integritate l-a declarat incompatibil pe Ovidiu Miculescu, preşedintele - director
După ce a păgubit drepturile salariale ale angajaţilor cu peste 25%, după ce a spart
Agenția Națională de Integritate a constatat că Miculescu Ovidiu, președinte - director general al Societății Române
Adrian Moise a depus astăzi o plângere penală pentru abuz în funcţie contra deciziei luate
Share