home CORUPTIE, POLITICA Orlando Teodorovici a fost de Ziua Naţională la Moscova

Orlando Teodorovici a fost de Ziua Naţională la Moscova

Share

De Ziua Naţională, după ce a participat la seria de evenimente de la Focşani, organizate de Marian Oprişan, Orlando Teodorovici a făcut o vizită in subito la Moscova. Scopul rămâne necunoscut.

Orlando Teodorovici, bilet de avion spre Moskva. Nu pagadi, zaiţ!

Sâmbătă după-amiază, pe 1 Decembrie, Eugen Orlando Teodorovici a participat la parada militară de la Focșani, alături de premierul Viorica Dăncilă și de mulți alți miniștri din guvern, dar și de baronul local Marian Oprișan.

Inadecvarea e totală (1 Decembrie înseamnă Alba Iulia și București, pentru Focșani mai e de așteptat până pe 24 ianuarie!), dar subiectul grav e altul. L-a dezvăluit aseară Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

„După ce a participat la manifestările de la Focșani, Teodorovici a urcat într-un avion care l-a dus la Moscova. Am biletele, au costat 15.000 de euro. Din bani publici, evident, că doar nu din banii lui. De la Moscova a zburat la Havana, unde a stat 14 ore.

Orlando Teodorovici şi convertirea datoriilor

S-a dus să negocieze convertirea unei datorii în ruble transferabile. De la Havana a zburat la Bruxelles, alăturându-se celorlalți membri ai Guvernului pentru evenimentele oficiale de astăzi. Întrebarea este: ce a căutat la Moscova?”, a relatat Rareș Bogdan.

Într-adevăr, de ce s-a dus Orlando la Moscova? Cine l-a chemat? Ce a făcut acolo? Și chiar așa, pripit, de Ziua Națională a României?

E încă neclar de unde a zburat Teodorovici: de la București, de la Bacău sau de la Iași? Vom afla și asta. În mod sigur, a fost un avion privat, nu o cursă de linie. Oricum, un traseu bizar: din România în Cuba, via Moscova – ca în „anii de glorie” ai comunismului mondial.

În ultimul an, de când a redevenit ministru, Orlando Teodorovici fost acuzat de mai multe ori că se comportă ca un agent de influență al Rusiei.

Share