home CORUPTIE, POLITICA Orlando Teodorovici a fost de Ziua Naţională la Moscova

Orlando Teodorovici a fost de Ziua Naţională la Moscova

Share

De Ziua Naţională, după ce a participat la seria de evenimente de la Focşani, organizate de Marian Oprişan, Orlando Teodorovici a făcut o vizită in subito la Moscova. Scopul rămâne necunoscut.

Orlando Teodorovici, bilet de avion spre Moskva. Nu pagadi, zaiţ!

Sâmbătă după-amiază, pe 1 Decembrie, Eugen Orlando Teodorovici a participat la parada militară de la Focșani, alături de premierul Viorica Dăncilă și de mulți alți miniștri din guvern, dar și de baronul local Marian Oprișan.

Inadecvarea e totală (1 Decembrie înseamnă Alba Iulia și București, pentru Focșani mai e de așteptat până pe 24 ianuarie!), dar subiectul grav e altul. L-a dezvăluit aseară Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

„După ce a participat la manifestările de la Focșani, Teodorovici a urcat într-un avion care l-a dus la Moscova. Am biletele, au costat 15.000 de euro. Din bani publici, evident, că doar nu din banii lui. De la Moscova a zburat la Havana, unde a stat 14 ore.

Orlando Teodorovici şi convertirea datoriilor

S-a dus să negocieze convertirea unei datorii în ruble transferabile. De la Havana a zburat la Bruxelles, alăturându-se celorlalți membri ai Guvernului pentru evenimentele oficiale de astăzi. Întrebarea este: ce a căutat la Moscova?”, a relatat Rareș Bogdan.

Într-adevăr, de ce s-a dus Orlando la Moscova? Cine l-a chemat? Ce a făcut acolo? Și chiar așa, pripit, de Ziua Națională a României?

E încă neclar de unde a zburat Teodorovici: de la București, de la Bacău sau de la Iași? Vom afla și asta. În mod sigur, a fost un avion privat, nu o cursă de linie. Oricum, un traseu bizar: din România în Cuba, via Moscova – ca în „anii de glorie” ai comunismului mondial.

În ultimul an, de când a redevenit ministru, Orlando Teodorovici fost acuzat de mai multe ori că se comportă ca un agent de influență al Rusiei.

Citeşte şi
ONG-urile Corupţia Ucide, Rezistenţa şi Iniţiativa România anunţă protest masiv la Piaţa Victoriei din Bucureşti,
Un protest semnificativ a avut loc în alveola de la Piaţa Victoriei şi de Ziua
Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat vineri că unii politicieni inventează scenarii despre "un alt
10 Mai este adevărata zi naţională a României, iar România este, de jure, în continuare,
Orban Viktor a recidivat, repetând şi accentuând ceea ce au afirmat anterior oficialii maghiari. El
MAE anunţă că a notat cu surprindere și nedumerire decizia luată de Ungaria. Budapesta a
Klaus Iohannis a decis că persoanele cu probleme penale nu vor fi invitate la parada
Unirea unui neam in graniţele sale istorice, nu se face după oportunităţi vremelnice, trecătoare. Ea
Ziarul Romania libera nu stie sa scrie corect nici macar Ziua Nationala. Halal decadere! In
Aproximativ 1.500 de militari aparţinând ministerelor Apărării Naţionale, Internelor, SRI şi SPP participă, miercuri, la
Share