home CORUPTIE, POLITICA Orlando Teodorovici face direct cu Antena 3 dintr-un restaurant

Orlando Teodorovici face direct cu Antena 3 dintr-un restaurant

Share

Senatorul PSD Eugen Orlando Teodorovici a apărut în direct la Antena 3, chiar dintr-o cârciumă, în condiţiile în care toate restaurantele ar trebui să fie închise.

DONEAZĂ ACUM





PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Pe de altă parte, Teodorovici acuză Guvernul că nu a luat măsurile adecvate pentru a combate efectele epidemiei.

„Fostul meu coleg de la Adevărul, Robert Veress, a remarcat un lucru extrem de revoltător. Personajul din imagine, pe numele său Orlando ‘Discotecarul’ Teodorovici, a intrat live pe Skype, la A3. Dar nu de acasă, aşa cum o facem mai toţi în aceste zile, ci de la cârciumă! Revoltător este faptul că asta se întâmplă aseară, adică după ce s-a decretat închiderea tuturor restaurantelor, barurilor şi cafenelelor. Se pare că unii inconştienţi de la PSD chiar nu pot respecta legea. Probabil se tem să nu îşi iasă din mână, dacă ţin cont de legi şi norme de bun simţ….”, a scris Dan Bucura, pe Facebook.

Pe de altă parte, Teodorovici atacă violent Guvernul Orban, susţinând că măsurile adoptate „nu sunt decât vorbe goale, mult populism”.

„Guvernul Orban a jucat într-un nou episod din spectacolul penibil cu care ne-a obişnuit. Mult trâmbiţatele măsuri economice anunţate şi aprobate în ordonanţa adoptată nu sunt decât vorbe goale, mult populism şi, din păcate, nimic concret pentru mediul de afaceri şi pentru populaţie!!!

Ordonanţa nu arată altceva decât că membrii guvernului care au discutat cu reprezentanţii mediului de afaceri, ori nu au înţeles ceea ce se cere, ori erau mult prea ocupaţi să-şi facă selfie-uri…

P.S. Decretul preşedintelui ar fi trebuit să prevadă demiterea de urgenţă a lui Orban şi a acestor aşa-zişi ‘specialisti’ în ale economiei din jurul lui, care nu sunt capabili să înţeleagă adevăratele nevoi şi aşteptări ale populaţiei şi ale mediului economic din România!”, a scris Teodorovici, pe Facebook.

Share