home CORUPTIE, POLITICA Oreste Teodorescu: „Fiţi pregătiţi să apărăm România”

Oreste Teodorescu: „Fiţi pregătiţi să apărăm România”

Share

După filosoful Mihai Şora, şi jurnalistul Oreste Teodorescu lansează un apel pentru salvarea democraţiei din România şi rămânerea ţării în lumea de tip occidental. El a scris pe pagina sa de Facebook:

Oreste: Banda de interlopi capturează statul de drept

Alerta de gradul 0! Fiți pregătiți să apărăm România de asaltul furibund al mafiei politice cu rădăcini răsăritene!
Democrația și parcursul nostru european, Nord-Atlantic se află într-un pericol imens!

Pas cu pas, banda de interlopi politici condusă de Stalin din Teleorman capturează toate instituțiile statului de drept: Justiția, Armata, Internele…Iuda Tudorel îi netezește calea, în complicitate cu politrucii de la CCR, pentru funcția de premier!

Au mai rămas în picioare doar Președintele, Serviciile și o parte din ce in ce mai restrânsă din media! Liderii opoziției sunt interziși în aproape toate emisiunile tv importante, mogulii se întâlnesc printre samovare și conspiră la organizarea de carteluri și partide balama (n.r. – aluzie la întâlnirea Guşă-Ghiţă-Andronic, din Belgrad) cu scopul precis de a muta axele politicii interne şi externe pe meridianele autocrațiilor de tip Erdogan-Putin-Xi.

Oreste: Ne aşteaptă o iarnă mai fierbinte decât în 2017

Protestele în stradă și rezistența conștiințelor rămân, din păcate, singurele redute în calea ciumei roșii, însetate de putere absolută și resurecţie a infractorilor care devin oastea de strânsură a psd-alde-udmr…

Fraților, ne așteaptă o iarnă mai fierbinte decât în 2017 și mai contondentă decât anul trecut! Cine are dragoste de țară să înțeleagă că din acest Război nu poate ieși învingător decât acela care luptă pentru principii și idei! Așadar, la luptă!
Dumnezeu să binecuvânteze poporul sau!

Share