Oreste: Cineva implicat în represiunea din 10 august a decartat la procurori

Share

Jurnalistul Oreste Teodorescu aduce două informații spectaculoase în legătură cu represiunea din 10 august. Există oameni în aşa-zisul stratos pesedisto – propagandistic care tremură verde.

Pe surse: in dosarul 10 August apar și numele unor ventriloci de presa care au primit scenariul pus la cale de Grupul de la Scrovistea cu privire la desfășurarea evenimentelor pregătite pentru a-l acuza pe președintele Iohanis de înaltă trădare, scoaterea in afara legii a mișcărilor de protest #rezist și arestarea altor jurnaliști și vectori de opinie anti ciuma-roșie!

Oreste: Urmează surprize!

Tot pe surse: cineva direct implicat in orchestrația acestei mizerii care ar fi condus la confiscarea tuturor instituțiilor statului de drept, decapitarea șefilor celor trei servicii secrete: SRI, SIE și SPP, precum și punerea sub acuzare a Procurorului General, a recunoscut tot!

Urmează surprize spectaculoase și sper arestările celor implicați! Niște limbrici care se autointitulează jurnaliști tremura din toate încheieturile! Complicitatea lor este penală!

Share