home SPORT OLIMPIADA BEIJING: La handbal feminin am desfiintat Franta

OLIMPIADA BEIJING: La handbal feminin am desfiintat Franta

Share

34 – 26! Daca inainte de acest meci cineva imi spunea ca vom face instructie cu fetele lui Olivier Krumbholz, care este un mare antrenor si tactician.

Si totusi, astfel au stat lucrurile, cu Ramona Maier (foto 1) in forma de zile mari.

Echipa lui Valerie Nicolas si Sofie Herbrecht efectiv nu a avut nici o sansa in fata Romaniei, care a dominat-o absolut tot meciul, de la cap la coada.

Urmeaza un meci de antrenament cu nationala Angolei, cu care probabil ca vom face din nou instructie, cum s-a intamplat cu chinezoaicele (despre care fenomen nici nu am mai scris), apoi meciul pentru sefia grupei cu puternica echipa a Norvegiei.

Aceasta si nationala Federatiei Ruse sunt principalele adversare ale romancelor la titlul olimpic, cu doua reprezentative extrem de bine puse la punct.

Ei bine, cu rusoaicele ne-am mai intalnit noi, si nu prea ne-a fost bine.

Rau este ca ne vom intalni in grupa cu norvegiencele, care, cred eu, sunt pentru fetele noastre mai abordabile decat elevele durului Evgheni Trefilov (foto 2).

Astfel, probabil ca, pentru a ajunge in finala cu norvegiencele, va trebui sa trecem in faza eliminatorie de rusoaice, ceea ce reprezinta un obstacol tehnic si psihologic.

Share