home CORUPTIE, POLITICA Olguţa Vasilescu = suferinţă. PSD are un scor umilitor în Craiova!

Olguţa Vasilescu = suferinţă. PSD are un scor umilitor în Craiova!

Share

Lia Olguţa Vasilescu are un scor dezastruos. Jurnal de Craiova anunţă că Avangarde, institut condus de Marius Pieleanu, a realizat un sondaj de opinie pentru PSD Craiova.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Jurnal de Craiova a anunţat că a intrat în posesia rezultatelor acestui sondaj, care a fost realizat la comanda Liei Olguţa Vasilescu. Astfel, Vasilescu ar fi cotata abia cu 20% din intenţiile de vot, fiind sub scorul partidului. PSD ar fi votat de 25% dintre craioveni.

„Este pentru prima dată când PSD pierde atât de mult la Craiova”, anunţă Jurnal de Craiova. Publicaţia a mai anunţat că Vasilescu nu va mai candida în aceste condiţii, urmând ca PSD să îl aibă drept candidat la primărie pe actualul primar, Mihail Genoiu.

Lia Olguţa Vasilescu a anunţat pe 12 ianuarie 2020 că „în proporţie de 99 la sută vreau să candidez la Primăria Craiovei”.

Întrebată dacă va candida pentru o funcţie de conducere în PSD, la congresul partidului, Vasilescu a răspuns: „Nu am luat încă această decizie”. „Depinde foarte mult de decizia pe care o voi lua – dacă voi candida sau nu la Primăria Craiovei. În proporţie de 99 la sută vreau să candidez la Primăria Craiovei”, a adăugat Lia Olguţa Vasilescu.

Share