home CORUPTIE, POLITICA Olguţa Vasilescu către Nicuşor Dan: “Băieţaş, o să simţi…”

Olguţa Vasilescu către Nicuşor Dan: “Băieţaş, o să simţi…”

Share

Olguţa Vasilescu, asemeni subculturalului care răspunde la ironia fină cu zeflemeaua grosieră din Obor, îi face promisiuni ameninţătoare lui Nicuşor Dan.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Aşteptăm acum ca în România profundă PSD-iştii, cum au făcut 30 de ani, să ciomăgească liberalii, că doar asta merită ei. Moarte intelectualilor! – nu aşa?

Deputatul PSD Olguța Vasilescu reacționează, în scandalul de la conferința de presă a lui Nicușor Dan, provocat de angajații de la Primăria Sectorului 5, condusă de Daniel Florea (PSD).

Aceştia l-au bruiat cu mașinile de la salubrizare, claxonând încontinuu. Olguța Vasilescu îi transmite lui Nicușor Dan, căruia i se adresează cu apelativul “băiețaș”, că o să simtă “ce simțeau și ăia” pe care el îi “ataca cu haita sa”.

Olguța Vasilescu a reacționat printr-un mesaj postat pe Facebook:

“Nicușor Dan plânge de mama focului pe la tv că se comportă și alții cu el cum se comporta USR cu ai noștri pe vremea când era el președinte acolo. <<Cer bun simț de la viceprimarul Capitalei. Ar trebui să își exprime punctul de vedere fără să deranjeze>>.

Băiețaș, e o vorbă în popor: ce ție nu-ți place, altuia nu-i face! Mai ții minte când stăteai atârnat de tribună parlamentului cu pancartă de gât și nu ii lăsai pe deputații PSD să vorbească? Sau cum mergeai peste ei în conferinte de presă? Ai uitat? O să-ți mai amintești din când în când… Și o să simți ce simțeau și aia pe care îi atacai cu haita ta….

Apropo! Ieri, un parlamentar USR cerea de la tribună să i se adreseze ceilalți cu respect. Altul care ne bagă telefonul în ochi și punea muzică la maxim la boxe, în comisiile parlamentare, cât să nu se poată lucra… Nici măcar nu îl jignise cineva! După ce au făcut pe revoluționarii din popor, acum s-au descoperit brusc de viță nobilă și pretind să li te adresezi că la boieri… Poate vă luați și o cămașă pe voi și puneți o cravată la ea, dacă tot veniți să vorbiți în parlament și mai pretindeți și respect!”.

Nicușor Dan a fost din nou bruiat joi, la conferința de presă. De data aceasta, de angajații Primăriei Sectorului 5, de pe mașinile de salubrizare, au claxonat fără oprire, astfel încât candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei să nu se poată auzi.

În intersecție era și un polițist local al Primăriei Sector 5, care nu a intervenit, deși liniștea publică a fost perturbată. Primăria Sectorului 5 este condusă de Daniel Florea (PSD).

Share