home CORUPTIE, POLITICA Olguţa, hodoronc-tronc-pleosc: Cei ce au bătut-o pe jandarmeriţă nu au păţit nimic!

Olguţa, hodoronc-tronc-pleosc: Cei ce au bătut-o pe jandarmeriţă nu au păţit nimic!

Share

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu este extrem de îngrijorată de faptul că Mircea Badea ar putea primi amendă pentru că a spus despre cei din Piaţa Victoriei că ar trebui călcaţi cu maşinile.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Olguta Vasilescu vorbeşte despre cătuşe, în condiţiile în care Mircea Badea riscă doar o amendă şi minte că huliganii care au bătut-o pe jandarmeriţa nu au păţit nimic.

„Tara arde şi baba se piaptănă! Cam aşa putem rezuma faptul că Mircea Badea, în plină pandemie, afla că are dosar penal. Pentru ‘delict de opinie’, cum ar zice vechea Securitate. Ne întoarcem la perioada când erai băgat la reeducare fiindcă ai spus bancuri care deranjează stăpânirea? După medici urmează ziariştii? Şi asta după ce guvernul tocmai a modificat Codul Penal prin Ordonanţa de Urgenţă, deşi a avut loc un referendum, iar populaţia, în număr mare, s-a declarat împotriva acestor practici. Inadmisibil! Cătălin Predoiu are ceva de comentat la toate aberaţiile astea care se tot întâmpla în ultima perioadă?

Marcel Vela, conducătorul suprem în bătălia cu coronavirusul, ştie cu ce se ocupă subordonaţii lui?Astea sunt preocupările poliţiei acum când o grămadă de nebuni nu respecta carantina şi îmbolnăvesc populaţia? Că nu am văzut niciun arestat preventiv din cauza de aruncat cu viruşi în popor… În schimb văd medici şi ziarişti care trebuie să tacă, fiindcă altfel li se arata cătuşele. 🤬

P.S. A vorbit Badea rău de manifestanţii din Piaţa Victoriei? Dar cu cei care au bătut o jandarmeriţă până au băgat-o în spital ce s-a mai întâmplat? Aha! Nimic!”, a scris Lia Olguţa Vasilescu, pe Facebook.

Chiar în documentul publicat de Mircea Badea se arată limpede că incitările la violenţă ale realizatorului Antena 3 pot fi sancţionate doar cu amendă.

Cei şapte bărbaţi acuzaţi că au lovit-o pe femeia jandarm la protestul din 10 august 2018 au fost condamnaţi închisoare cu suspendare, pedepsele dispuse de Judecătoria Sectorului 1 fiind între 1 an şi 2 ani şi 8 luni, decizia nefiind definitivă. Tânăra jandarm trebuie să primească 10.000 euro daune.

Cei şapte agresori ai femeii jandarm de la protestul din 10 august 2018 din Piaţa Victoriei au fost condamnaţi de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 la închisoare cu suspendare pentru ultraj. Pedepsele dispuse de instanţă sunt cuprinse între 1 an şi 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare. Decizia poate fi atacată.

Doi dintre aceştia au fost condamnaţi şi pentru uz de armă fără drept, cei care au furat arma Ştefăniei Nistor. Bărbaţii nu mai au voie să participe pentru 5 ani la proteste, la adunări publice sociale, culturale sau sportive.

Instanţa a mai dispus ca inculpaţii să presteze munca în folosul comunităţii în cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, la Administraţia Cimitirelor sau Crematoriilor Umane sau în cadrul Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare sau la Arhiepiscopia Bucureştilor.

Aceştia mai sunt obligaţi să îi plătească Ştefaniei Nistor, jandarmului agresat, 10.000 de euro daune morale.

Citeşte şi
PSD către Klaus Iohannis: “Te duci în cap, nu eşti în stare de nimic!”

Victor Ciutacu, realizator de emisiuni la postul de propagandă al PSD, România TV, a lansat Read more

Alina Gorghiu: Şedinţele online ale Parlamentului sunt o bătaie de joc!

Senatorul PNL Alina Gorghiu critică modul de desfăşurare a şedinţelor Parlamentului, susţinând că nu există Read more

Dăncilă, revoltătoare. „E nevoie de leadership, de asumarea unor decizii!”

Fostul premier Viorica Dăncilă lansează un atac la adresa ministrului Educaţiei, Monica Anisie, susţinând că Read more

PSD, noi măgării. “L-aţi închis pe Dragnea nevinovat? Toată România e închisă!”

Numeroşi pesedişti consideră că epidemia de coronavirus este o pedeapsă de la Dumnezeu pentru România, din cauză Read more

PSD şi ALDE sunt tot mai jos în opţiunile de vot ale românilor

Scădere a PNL în sondaje, potrivit Barometrului Europa FM realizat de IMAS. Partidul aflat la guvernare Read more

PSD va primi încă aproape un milion de euro, bani electorali

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au dispus ca Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) să plătească Partidului Read more

Şerban Nicolae, delir: „Iohannis şi PNL să vină alături de PSD”

Senatorul PSD Şerban Nicolae le solicită preşedintelui Klaus Iohannis şi premierului Ludovic Orban să „vină Read more

PSD răspunde destructiv la măsurile economice ale PNL

Răufăcătorii din PSD nu pot fi opriţi de nimic, nici de pandemia globală de coronavirus. Read more

Liderilor PSD le arde de dat tunuri financiare în vreme de coronavirus

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a cerut să fie modificat urgent a cadrului legal, Read more

Şerban Nicolae îi atacă violent pe Klaus Iohannis şi PNL

Senatorul PSD Şerban Nicolae îi atacă violent pe guvernanţi şi pe preşedintele Klaus Iohannis, după Read more

Share