home DIVERSE Ok Studio ne explică totul despre videochat

Ok Studio ne explică totul despre videochat

Share

Videochat, videochat, videochat, vedem acest cuvânt pretutindeni, pe mai toate rețelele de socializare și pe toate siteurile informative. În ultimii ani,  acest domeniu a prins din ce în ce mai mult contur și astfel că acest subiect a început să fie și din ce în ce mai mediatizat.

Însă nu tot ce se scrie, e și adevărat, la fel cum spune și binecunoscuta vorbă din popor „Nu tot ce zboară se mănâncă”. De cele mai multe ori, oamenii sunt invidioși oarecum pe această meserie și pe câștigurile însemnate pe care le au cei care lucrează în acest domeniu, încât preferă să lanseze acuzații nefondate și zvonuri care nu au nici cea mai mică urmă de adevăr.

Această prezentare necesită JavaScript.

Acesta este principalul motiv pentru care e important să vă selectați informația și să alegeți cu grijă siteurile cărora le acordați încredere și timp.

Cel mai bun loc de unde poți afla informații despre un anumit domeniu de interes, este strict domeniul în sine! Cu alte cuvinte, dacă vreți să știți ceva despre videochat, cel mai bine este să apelați la oamenii care se ocupă cu asta!

Echipa Ok Studio, unul ditnre cele mai bune studiouri din București, a fost de acord să ne lămurească cu privire la cele mai importante aspecte în ceea ce privește videochatul.

„Știm cât de multe zvonuri și acuzații apar la adresa noastră și implicit la adresa persoanelor care practică această meserie. De aceea credem că este necesar să clarificăm o dată pentru totdeauna anumite probleme pentru ca pe viitor să înceteze să mai apară astfel de nelămuriri”, a declarat managerul Ok Studio.

Lucrul esențial pe care au vrut să îl sublinieze cei de la Ok Studio, este că meseria de model de videochat este, la fel ca oricare alta, o meserie total legală, desfășurată într-un cadru la fel de legal, mai pe scurt, este o meserie la fel ca oricare alta. „Mulți oameni confundă această meserie cu altele ce se desfășoară în cadre mai puțin <<ortodoxe>>, și este principala greșeală pe care o fac. A fi model de videochat înseamnă a lucra legal, conform unui program bine stabilit, într-un mediu plăcut care să-ți ofere toate lucrurile de care ai nevoie și să-ți pună la dispoziție orice.”

Echipa Ok Studio a vrut să mai specifice că dispun de tehnologii de ultimă generație și că le pun la dispoziție modelelor tot ce au nevoie pentru ca munca să se desfășoare într-un cadru cât mai plăcut de unde să nu lipsească absolut nimic.

„Un lucru care ni se pare, de asemenea, foarte important, este că videochatul nu numai că are căștiguri din ce în ce mai mari, dar am luat deja o grămadă de premii care reflecă profesionalismul și performanța noastră. România este pe primul loc din Europa în acest domeniu și ar trebui să fim mândri de asta.”

În ceea ce privește meseria în sine, Ok Studio ne-a mărturisit că „videochatul nu înseamnă doar să arăți bine și să zâmbești frumos în fața unei camere. Lucrurile sunt mult mai complicate de atât. Modelele noastre iau parte permanent la traininguri pentru a învăța și a se perfecționa! Și firește că sunt răsplătite pe măsura muncii depuse!”

 

Citeşte şi
Vrei sa ai o viata ca in filme? Vino la un studio de videochat din Bucuresti!

Se spune ca de cele mai multe ori viata bate filmul, asa ca daca vrei

Ce este bine sa eviti atunci cand aplici pentru angajari in videochat in Bucuresti

Probabil ca ai auzit si tu despre calitatile pe care ar trebui sa le aiba

Vrei sa te angajezi in cadrul celui mai bun studio de videochat din Bucuresti?

In momentul de fata, videochatul se numara printre cele mai prospere domenii de activitate din

Ce trebuie sa includa o oferta de angajari in videochat din Bucuresti pentru a te convinge?

Oportunitatile dintr-un oras atat de mare ca Bucurestiul sunt nenumarate, dar la fel sunt si

Un studio de videochat explică care este principiul de angajare

Studiourile de videochat au acaparat piața muncii și nu se feresc să își promoveze oferta

5 motive sa aplici pentru cea mai buna oferta de angajari in videochat din Bucuresti

Desi pare greu de crezut, jobul ideal chiar exista. El se afla la un studio

Ce presupune conceptul de “glamour” intr-un studio de videochat din Bucuresti?

Conceptul de videochat glamour reprezinta o abordare moderna a activitatii desfasurate intr-un studio de videochat

4 pasi pentru o cariera de succes in videochat

Orice fata moderna care stie ce vrea de la viata, care sunt obiectivele sale in

Studiourile de videochat mizeaza pe naturalete

Videochatul este deja un competitor pe piata locurilor de munca. De ani buni aceste studiouri

Cat castiga, de fapt, modelele care lucreaza intr-un studio de videochat Bucuresti?

Videochatul reprezinta una dintre cele mai prospere industrii. Din ce in ce mai multe tinere

Share