home POLITICA Ocupaţi-vă de securitatea, nu de urmărirea noastră!

Ocupaţi-vă de securitatea, nu de urmărirea noastră!

Share

Ocupaţi-vă de securitatea aeroporturilor, nu de urmărirea noastră!

Ocupaţi-vă, pentru numele lui Dumnezeu, de ceea ce este cu adevărat important în România pentru securitatea noastră, nu de monitorizarea populaţiei!

Uitaţi, domnilor, de exemplu, la Cluj, unul, plictisit, a intrat pe aeroportul local, s-a dus până în cabina piloţilor, trecând de toate filtrele pe care susţineţi că le-aţi instituit, deştepţilor, a stat în copştet pe scaunul pilotului, a făcute poze cu detalii, selfie-uri, apoi s-a dus acasă şi şi-a pus pozele pe contul său de Facebook.

Iar voi sunteţi incompetenţi. Complet. Ocupaţi-vă de asta, nu să ne număraţi nouă apelurile telefonice şi cu cine vorbim, cocalarilor.

Ocupaţi-vă de securitatea noastră, a cetăţenilor acestei ţări, noi, cei care vă plătim burţile care dimensionează ecartamentul vostru generos dintre scaun şi birou, altfel nu existaţi.

Lăsaţi prostiile, big-brother-ismele, puneţi osul, ocupaţi-vă de ceea ce este cu adevărat important, că nu sunteţi deloc pregătiţi pentru adevărate atacuri teroriste, e numai gura de voi, nu sunteţi buni de nimic.

Credeţi că merge cu şmecherii de-astea de doi lei?

Dacă trei vecini de palier, din bloc, au yală normală şi unul yală cu cifru şi la ăla cu yală cu cifru se dă o spargere, prima grijă a vecinilor săi trebuie să fie să-şi pună şi ei yală cu cifru?

Dacă un om îşi face vaccinul X contra virusului Y şi moare de virusul Y, noi toţi, ceilalţi, trebuie să ne facem vaccinul X?

Lăsaţi fonfleurile şi puneţi osul la treabă, că nu ţine figura. Ocupaţi-vă acum de siguranţa noastră.

Citeşte şi
~USL pierde Antenele lui Felix, ca sa-si spele imaginea de Securitatea comunista~Mircea Diaconu nu poate
~Boagiu: taxa de autostrada, doar cand aceasta va exista~Petronela, consilier penal ce examina soferii profesionisti~cat
Conform cifrelor CNSAS, la nivelul administratiei locale au fost deconspirati in total 273 de colaboratori
~WAZ: actionariat schimbat~miliardarii din spatele Gabriel Resources~cum s-a lansat in afaceri Borcica~sare, piper si Elodia~Boc
Fortele de securitate sudaneze au confiscat duminica toate copiile editiei ziarului Al-Ahdath de la tipografii.
~A murit Parintele Arsenie Papacioc~explozia Europei?~cine furta startul~Romania si Bulgaria, inca doua hidrocentrale~Sean Hoare a
Apoi, citesc în ziare că “bancă” era de fapt un punct de lucru al Securităţii,
CSJ a respins cererea de rejudecare a dosarului Voiculescu şi a menţinut verdictul de turnător
~fanfaronul Oprescu~Oprisan ingrasa BGS~taxa auto pentru orice~BNR inaspreste creditarea in valuta~de ce avem explozie de
Ion Iliescu le-a dat ordin minerilor sa faca nenorocirile din Piata Universitatii si intreg Bucurestiul.
Share