home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Oana, Moni, Pepe, Iri…

Oana, Moni, Pepe, Iri…

Share

Cele doua “scandaluri” care polueaza mass-media romaneasca in ultimele zile ma umplu de dezgust fata de ceea ce a ajuns astazi presa romana.

foto: MyIdol

In urma cu doua decenii, pe piata presei apareau unele publicatii saptamanale efemere, pline de violenta, sex si barfe, pe care nu le lua nimeni in seama decat pentru foarte scurta vreme.

Cel mai tare ma distra Phoenix, un fel de varianta low-cost Playboy, care dadea femei dezbracate si, paradoxal, articole de cultura si analiza extrem de bine scrise, caracteristice presei quality, high-end.

Lucrul acesta, ca nimeni nu dadea mai mult de doi bani pe aceste masini de gunoi jurnalistic, era vizibil tocmai in efemeritatea “publicatiilor” de profil, care nu reuseau deloc sa stea pe piata si cum apareau, asa dispareau.

Nici nu se punea problema macar pentru un moment ca “actualitatile” din acele reziduuri mass-media sa fie obiect de acoperire mediatica pe televiziuni, multe sau putine cate erau atunci.

Acum, romanii s-au transformat intr-o gasca virtuala de barbati lubrici si femei puse pe urmarit, cu ochii cascati, telenovele reality despre ce fac niste insi total neinteresanti, care au in comun faptul ca isi plimba dosurile masate la spa prin masinoaie de lux si prin vile dabalazate pe muntii, dealurile si campiile mandrei Romanii.

Atat de mare este audienta acestui spectacol de prost gust, incat astept cu nerabdare momentul in care, impinsi de rating, protagonistii vor genera stiri de genul: “Oana se casatoreste cu Iri” sau “Moni e combinata cu Pepe”.

Puah!…

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share