O buna oportunitate pentru cresterea afacerii tale: leasing auto sh

Share

In aceasta perioada, afacerile se confrunta cu efectele negative ale pandemiei COVID-19 in foarte multe sectoare de activitate. Antreprenorii trebuie sa gaseasca rapid solutii pentru a depasi criza, motiv pentru care cererea de autovehicule in leasing auto sh a crescut semnificativ.

Pentru ca nu este cel mai potrivit moment pentru achizitia de masini noi, autovehiculele rulate se dovedesc a fi cele mai bune investitii, mai ales cele din categoria premium. Extinderea afacerilor prin cresterea mobilitatii este o decizie inspirata, indiferent de industria in care iti desfasori activitatea. Fie ca ai nevoie de un autoturism pentru deplasari periodice in sediile terioriale din tara, fie ca activezi in domeniul transporturilor, leasingul este o idee buna.

 

Comerciantii din domeniu auto s-au adaptat la cererile cumparatorilor: ofera modalitati de plata flexibila

Pentru ca in aceasta perioada greu incercata nivelul lichiditatilor de pe piata a scazut semnificativ, expertii auto pun la dispozitie posibilitatea de plata prin leasing auto. Ratele lunare avantajoase ii ajuta pe proprietarii de afaceri sa isi continue investitiile, pentru a supravietui post criza COVID-19.

Antreprenorii pot studia ofertele de autovehicule online, pe website-urile companiilor vanzatoare. Pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza, li se pun la dispozitie galerii de imagini cu autoturismele de vanzare, dar si un istoric complet al masinii. Inca de la primul click, se pot informa despre numarul real de kilometri rulati, dotari si functionalitati tehnice, tip de motor, combustibil, consum si asa mai departe. In plus, expertii auto se ocupa de relatia cu finantatorii, daca viitorul proprietar al masinii vrea sa cumpere in leasing auto.

 

Este recomandat sa iti pastrezi mare parte din economii, dar sa faci achizitii importante

In aceasta perioada, specialistii recomanda sa iti pastrezi o parte din economii, in lipsa unei perspective de viitor. Partea buna, atunci cand apelezi la un program de leasing, este ca ai posibilitatea sa achiti cash doar 10% din contravaloarea autoturismului, fara sa iti lichidezi toate economiile.

Perioada de finantare variaza, in functie de gradul de indatorare, dar si de planurile tale de rambursare a banilor. Daca activitatea ta este de tip sezonier sau trimestrial, trebuie sa stii ca ai sansa sa platesti ratele in respectivele perioade, cand produci venituri. Astfel de avantaje se pot accesa prin BCR Leasing, cu care cei de la Auto-leasing.ro au dezvoltat un parteneriat. Acesta nu este singurul finantator care se gaseste pe platforma comerciantilor auto experti mentionati anteriori. BRD Leasing, OTP Leasing, Raiffaisen Leasing si altii, sunt listati pe site.

 

Ce avantaje iti mai ofera cei de la Auto-leasing.ro: leasing auto sh si garantie service

Pe langa posibilitatea de cumparare a masinilor prin leasing auto sh, poti beneficia de garantie service in primele luni de la achizitie. La Auto-leasing.ro vei intalni o echipa dedicata de profesionisti, pregatita sa faca fata tututor cerintelor tale. Se ocupa inclusiv de masini la comanda, pe care le aduc din Germania, daca solicitarea ta nu corespunde cu oferta actuala din portofoliu.

Au experienta, sunt orientati catre solutii, sunt pasionati si comunicativi – cu alte cuvinte, au tot ceea ce ii poate recomanda pentru a deveni parteneri de incredere ai soferilor. Review-urile pe care le primesc sunt pozitive, iar prezenta lor in online este o bucurie pentru antreprenori si persoane fizice, totodata, intrucat au acces la oferte foarte bune.

Achizitioneaza masini second hand din locul potrivit si bucura-te de toate avantajele.

 

Share