home POLITICA Norica Nicolai: Iohannis e capabil să sacrifice orice, inclusiv Constituţia

Norica Nicolai: Iohannis e capabil să sacrifice orice, inclusiv Constituţia

Share

Preşedintele Consiliului Naţional al ALDE Norica Nicolai a afirmat că şeful statului Klaus Iohannis este capabil să sacrifice orice, inclusiv Constituţia României pentru a mai obţine un mandat la Cotroceni.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Prin decizia CCR de azi cu privire la prima întrebare de la referendum se confirmă că preşedintele Iohannis este un adevărat pericol pentru democraţie, Constituţie şi statul de drept în România ! Klaus Werner Iohannis este capabil să sacrifice orice, inclusiv Constituţia României, buna credinţă a cetăţenilor şi banul public pentru a mai obţine un nou mandat la Cotroceni. Nu contează că e vorba despre legea fundamentală a României, nu contează despre ce e vorba. Scopul lui e unul cât se poate de clar: încă un mandat! Căci ce a propus dl Iohannis prin referendum? Să fie încălcată Constituţia ţării, lucru pe care îl spun azi în unanimitate 8 judecători ai Curţii Constituţionale, care au fost prezenţi la sedinţă, inclusiv unul numit de el – Livia Stanciu. Oare să nu îi fi spus preşedintelui prietena sa Livia Stanciu că propune un referendum cu o întrebare ce nu poate fi transpusă în Constituţie?”, a scris Norica Nicolai, joi, pe Facebook.

Ea a adăugat că cei peste şase milioane de români care au votat la referendum nu au nicio vină că au fost manipulaţi de Klaus Iohannis.

„Pentru a obţine avantaje electorale, dl Iohannis a ales să manipuleze poporul cu un referendum ce nu poate fi transpus în Constituţie. De ce? Pentru că s-ar încălca drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor. Dar lui Iohannis nu îi pasă. Pentru el ceea ce contează sunt alegerile din acest an! Cei 6 milioane de români care s-au dus după manipularea dlui Iohannis nu au niciun fel de vină. Nu este vina lor că un preşedinte şi nişte partide de opoziţie i-au manipulat şi i-au amăgit cu un referendum ce nu poate să se regăsească în modificarea Constituţiei”, a completat Nicolai.

Citeşte şi
Norica Nicolai i-a acuzat la Antena 3, pe miile de romani care au votat pe
Deputatul moldovean Dumitru Alaiba afirma ca Norica Nicolai, colega de partid cu Melescanu, este confidenta
Norica Nicolai i-a transmis lui Guy Verhofstadt că se pregăteşte să vină la Bucureşti pentru
Europarlamentarul Norica Nicolai califică drept imatur gestul prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, de a trimite
Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat pentru Frankfurter Allgemeine Zeitung că PSD - ALDE au
Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a afirmat că ministrul Agriculturii Petre Daea s-a comportat foarte bine
Europarlamentarii ALDE Norica Nicolai şi Renate Weber au transmis liderilor europeni, o scrisoare deschisă. îÎn
Declaraţia comună a preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi a prim-vicepreşedintelui Frans Timmermans, a revoltat-o
Importanta documentelor Wikileaks este ca ele confirma din sursa oficiala lucrurile grave despre care am
Votul asupra petitiei privind libertatea presei este contestat de toate grupurile politice din legislativul european,
Share