home CORUPTIE, POLITICA Nicolicea vrea să activeze secţia PSD din CCR în cazul respingerii miniştrilor de către Iohannis

Nicolicea vrea să activeze secţia PSD din CCR în cazul respingerii miniştrilor de către Iohannis

Share

Deputatul PSD Eugen Nicolicea anunta ca refuzul lui Klaus Iohannis de a accepta propunerile de ministri ai PSD este „neconstitutional”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Motivele invocate nu sunt legale si constitutionale, refuza sa isi indeplineasca atributiile legale. Este imperativ sa accepte, nu daca vrea sau are chef. Daca nu o face inseamna ca incalca Constitutia. Daca incalca Constitutia este un conflict constitutional si se va implica Curtea Constitutionala, daca va fi sesizata.

Viorica Dancila poate sa sesizeze Curtea Constitutionala”, a declarat Eugen Nicolicea la Antena 3. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu accepta nici o propunere de remaniere a Guvernului.

„In primul rand, nu accept nicio propunere de remaniere din partea acestui Guvern, nu doar pentru ca acest Guvern si-a schimbat componenta politica, ci pentru ca propunerile sunt pur si simplu inacceptabile. Resping in integralitate remanierea propusa de premier”, a spus seful statului, la Palatul Cotroceni.

Share