home MASS MEDIA, POLITICA Nicolae Robu, primarul Timişoarei, îi face pe jurnalişti prostituate

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, îi face pe jurnalişti prostituate

Share

Nemulţumit că starurile peremiste ale PSD ies în faţă şi consumă atenţia opiniei publice, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, contraatacă dur. La conferinţa de presă de la Primărie, el i-a făcut pe jurnalişti prostituate. Robu este un excelent cântăreţ la chitară al cântecelor folk scrise de alţii şi e prieten cu liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci.

Edilul a refuzat cu obstinaţie să răspundă la întrebări. Jurnaliştii timişoreni au fost jigniţi în mod repetat. Totul a culminat cu compararea lor cu nişte prostituate, explică Tion. Posesorul unui ego supradezvoltat,. primarul a afirmat că este cel mai tare organ de presă.

Condiţia jurnalistului. Ce aş fi făcut la conferinţa de presă a lui Iohannis

Nicolae Robu nu a recunoscut problemele companiei de termoficare Colterm

Presa scrisese că, din cauza datoriilor, Colterm nu mai are stocuri de cărbune. De miercuri, 21 februarie și până luni, 26 februarie, compania a livrat mai puțină căldură în caloriferele celor aproximativ 200.000 de timișoreni abonați.

Timp de cinci zile, din care unele pe cod galben de ger, Colterm nu a informat timișorenii despre acest lucru. La patru zile de când fusese reluată furnizarea de gaz, primarul afirma că totul este în ordine, încercând astfel să demonteze afirmațiile potrivit cărora Colterm avusese probleme.

Nicolae Robu: “Există tot felul de variante de prostituție”

La conferinţa de presă de astăzi, Nicolae Robu a atacat şi jignit presa.

Eu sunt, constat, cam singurul din țară care îmi permit să spun lucrurilor pe nume, pentru că eu nu am timorări în fața nimănui. Să fie foarte limpede. Nu am timorări în fața nimănui, să fie foarte limpede. (…) Unii când își pierd în fața mea orice motiv de respect, e pierdut să fie clar.

Poate să vină oricine la conferințele de presă, dar în ochii mei cine a decăzut sub un anumit nivel nu o să se mai reabiliteze niciodată și ne vedem fiecare de treaba lui. Fiecare cât poate și cât îl duce capul. E mult mai grav de atât. Există tot felul de variante de prostituție în lumea de astăzi, nu numai prostituția pe centuri sau nu știu pe unde. Există și alt fel de prostituție care e mai gravă.

Nicolae Robu: “Numai mizerii scrieți, nu lucruri reale, că probabil atâta pricepeți”

Despre campusul sportiv pe care doreşte să-l construiască ângă stadionul Dan Păltinişanu, Nicolae Robu nu a apucat să vorbească. A fost orbit de propriile sale atacuri:

Nu mă întrerupeți, vă rog frumos. Nu se poate că tocmai prezint ceva și ne urmăresc foarte mulți oameni care trebuie să înțeleagă ce prezint. Nu vă merge diversiunea cu a mă întrerupe să nu poată urmări cei care sunt în fața calculatoarelor. Domnișoară, vă convine, stați aici, nu vă convine, la revedere, orașul are foarte multe puncte atracție.

Și așa numai mizerii scrieți, nu lucruri reale, că probabil atâta pricepeți, atâta pricepeți, că altfel nu știu cum să îmi explic, că într-o vreme scriați în acord cu realitățile, dar probabil că s-a schimbat ceva în privința celor cu fisele la vreun tonomat în oraș.

La revedere! Sunt cel mai tare organism de presă din Timișoara, cu pagina mea de Facebook. Așadar, vreți să veniți aici, nu vreți să veniți, la revedere, eu îmi văd de treabă. Nu e nicio problemă, nu aia contează. Eu am 35.000 (de fani pe Facebook – n.r.) fără nici un cent.

Share