home CORUPTIE, POLITICA Nicolae Popa, infractorul din Dosarul FNI, martirizat la Antena 3

Nicolae Popa, infractorul din Dosarul FNI, martirizat la Antena 3

Share

Antena 3 a găsit o nouă victimă a abuzurilor DNA şi Laurei Codruta Kovesi: Nicolae Popa, escrocul condamnat la 10 ani şi patru luni de închisoare în dosarul prăbuşirii FNI.

Popa a fost eliberat condiţionat anul trecut. El a declarat că „a venit timpul ca toate abuzurile făcute de acest Sistem să înceteze şi toţi, începând cu Kovesi să plătească”.

Nicolae Popa vorbind despre înţelepciunea populară românească

”Eu cred cu tărie că a venit timpul în care toate abuzurile şi atrocităţile comise de acest sistem toxic să înceteze şi reprezentanţii lui de frunte, cum este doamna Kovesi, pentru început, să plătească pentru toate fărădelegile din ultimii 12-14 ani.

Mai cred că, spre deosebire de Codul Penal şi Codul de procedură penală, înţelepciunea populară românească a prevăzut câte un proverb pentru toate situaţiile în care te poţi afla în viaţă: Ce ţie nu-ţi place altuia nu face, Minciuna are picioare scurte, După faptă şi răsplată, Roata se învârte, Cine seamănă vânt culege furtună.

Nicolae Popa: Eu sunt ateu

Şi ar mai fi ceva, creştineşte se spune că nu este bine să te bucuri de răul altuia. Eu sunt ateu. Sincer, mă aştept şi la alte bucurii referitoare la alte personaje din acest dosar. Implicarea directă a lui Băsescu este o chestiune notorie deja.

Toţi cei care au participat atât la comisia rogatorie, care au fost în avionul cu care am fost extrădat, care au participat la ‘discutiile informale’ cu autorităţile indoneziene, eu cred că ar trebui să răspundă”, a declarat Nicolae Popa la Antena 3.

Prezentarea făcută de Antena 3 lui Nicolae Popa a stârnit revoltă

„Cel mai mare escroc român din perioada post-decembrista, Nicolae Popă, este prezentat ca o victimă a abuzurilor la Antena 3. Un erou. Nu mai au nicio fărâmă de umanitate, calcă pe cadavre să-şi atingă scopul.

Zeci de mii de români au fost păcăliţi în afacerea FNI, mulţi s-au sinucis după ce şi-au pierdut casele, destine distruse, familii destrămate, oameni îmbătrâniţi în tribunale, asta au făcut Nicolae Popa şi SOV”, a comentat jurnalistul Ionel Stoica pe Facebook.

Citeşte şi
Purtătorul de cuvânt al PSD, Lia Olguța Vasilescu, a afirmat că aducerea lui Radu Mazăre
"Îmi menţin integral caracterizarea pe care i-am făcut-o ieri seară (dlui. senator liberal Sorin Roşca
~Mota si Irimie, procurori cu istoric incarcat, candideaza la Parchetul General si DNA~al doilea incendiu
Putin imi pasa de soarta lui Popa, a Ioanei Vlas sau cu atat mai mult
SOV a declarat că nu-l interesează situaţia trustului Realitatea Media, echipa are "managerul pe care
~Politia Romana a primit un Lotus~SUA, dependenta de datorii~Cand a downgradat SUA, Standard & Poor's
După 11 ani de la scandaloasa prăbuşire a FNI, procurorii Secţiei de Urmărire Penală din
~BNR pregateste restrictionarea creditelor~SOV si Popa s-au revazut dupa 11 ani~CCR a ciuntit reforma constitutionala~se
Nicolae Popa, fiica şi fosta soţie a acestuia au fost audiaţi în dosarul în care
~Tel Drum, pusculita lui Dragnea~Valean face bani grei de la Conu' Dinu~Exxon si Petrom pun
Share