home MASS MEDIA Nervii lui Razvan Cucui pe Dragoteasca si Striblea

Nervii lui Razvan Cucui pe Dragoteasca si Striblea

Share

Corina fesenista

Când i-am văzut semnătura Corinei Drăgotescu în Cotidianul l-am întrebat imediat pe D.B., șeful proiectului, ce caută fesenista asta la noi?

În percepția mea, și atunci, ca și acum, Corina nu evoluase ideologic, de la stadiul de fesenistă la unul din stadiile superioare de organizare stângistă a vieții politice de Secol XXI.

Nu devenise nici pedeseristă, nici pesedistă, nici pecistă. Uselistă, nici măcar! Nu, ea rămasese aceeași fesenistă inimoasă a nebunilor ani ’90, de pe vremea în care justifica din vârful condeiului crimele minerilor chemați de idolul ei la București să ucidă contestatari cu barbă și ochelari.

Aproape concomitent cu apariția în paginile Cotidianului, fesenista și-a făcut apariția și la TV. Realitatea TV. “Îi place mult lu’ Jupânu’!” mi-au șoptit niște granguri din trust.

Seful ei pe parte editorială, ca și când ar fi fost opțiunea lui, ne-a dezvăluit la o ședință de bule și cât primea fesenista pentru prestațiile ei jurnalistice: 10.000 €/lună. Și era abia în “probe”!

În seara asta, Luminița, o fată din Ialomița care a trecut Bacul cu notă mare (n-am prins-o de la început), la un liceu din București i-a dat o palmă cu piciorul fesenistei – absolut spontan și involuntar – de s-a ghemuit gureșa în scaun, până la sfârșitul emisiunii.

Perfidului Striblea nu-i prea ieșea leadingul cu seriile lui de întrebări ingenue, prin care aduce de obicei peștele la mal. Fata îi răspundea total “greșit”: că îl are drept model în viață pe profesorul de matematică, că nu se prea uită la televizor, la Realitatea nici atât! – nota mea, că vrea să se facă dascăl, că știe cât este salariul unui profesor – 900 Lei, crede în vocația ei de pedagog, nu vrea să plece din țară, vrea să facă ce îi place.

Spre disperarea realizatorilor, plus Mircea Diaconu, nu se putea ajunge nicicum la “naturala” concluzie că Funeriu este un criminal, că Boc trebuie să-și dea demisia acum și că Băsescu trebuie să înfunde pușcăria pentru slabele rezultate obținute la Bac.

Moment în care fesenista a preluat inițiativa. De nu mi ți-a luat-o la rost Corina! Mamăă, ce mi ți-a mai beștelit-o! Pai, cum crede ea că se poate trăi cu 900 lei pe lună, mai ales dacă va aduce pe lume și un copil-doi, că și ea a fost tânără și câștiga 1700 de lei și era fericită, dar vremurile s-au schimbat… mai, mai că n-a făcut-o proastă în față pe copilă!… tot pe Madame Blogary

Citeşte şi
FEJ condamnă iresponsabilitatea angajatorilor ce forțează jurnaliștii să lucreze din redacții

FEJ condamnă atitudinea unor angajatori din sector care își forțează jurnaliștii să lucreze din sala Read more

Denise Rifai şi-a dat demisia de la Realitatea Plus

Denise Rifai, realizatorul emisiuni "Legile Puterii", din prime time, a anunţat, în cursul acestei zile, Read more

Bogdan Chirieac vrea să cumpere Radio Gold FM

Nici muzica bună nu scapă de Bogdan Chirieac. Acesta, care este unul dintre fondatorii publicației online Read more

Cristina Ţopescu a murit

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit. Informaţia a fost confirmată duminică seara, pentru Agerpres, de managerul Serviciului Read more

Adina Anghelescu pleacă de la oficina de propagandă PSD Luju.ro

Adina Anghelescu anunță, într-o postare pe blogul lui Radu Tudor, că a încetat colaborarea cu Read more

IFJ condamnă atacurile forţelor de ordine asupra jurnaliştilor în România

IDJ (International Federation of Journalists) s-a solidarizat cu adiliatul său din România, MediaSind, în condamnarea Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Rareş Bogdan anunţă că soţia şi copilul său au fost agresaţi în stradă, în Bucureşti

Jurnalistul Rareş Bogdan anunţă că soţia şi băiatul său au fost agresaţi de un individ Read more

Andrei Gheorghe, actor, jurnalist, om de radio şi tv, a murit

Andrei Gheorghe, jurnalist de radio şi televiziune, actor, activist civic, a încetat din viaţă. Nu Read more

Ion Cristoiu, adevărul, jurnalismul, propaganda şi politicienii

De-a lungul timpului, Ion Cristoiu a făcut un număr incredibil de volte. Dacă le urmăreşti, Read more

Share