home EVENIMENT, POLITICA Motivul înlăturării Prinţului Nicolae din Casa Regală

Motivul înlăturării Prinţului Nicolae din Casa Regală

Share

AS Principele Nicolae ar fi fost înlăturat din linia succesorală la Tronul României după ce a fost lucrat de Radu Duda şi Principesa Margareta.

Surse bine documentate afirmă că “am asistat la un joc de putere, prin care Radu, prin Margareta, a încercat să-și conserve rolul de lider de facto al Casei Regale și moștenitor al proprietăților Familiei Regale, excluzându-i pe toți ceilalți din joc“.

Scandalul ar fi izbucnit prin lunile mai – iunie ale acestui an, când Principesa Margareta și Principele Radu ar fi aflat despre relația dintre Prinţul Nicolae şi o tânără, Nicoleta Cârjan, care ar fi fost însărcinată cu Alteţa Sa.

Nicoleta Cârjan ar fi lucrat alături de Prinţul Nicolae în câteva proiecte, printre care turul cu bicicleta al României, inițiat de fostul Principe.

Nicoleta ar fi afirmat că fătul este de sex masculin. În prezent, se spune că va fi o fetiţă. Această veste (că Nicolae va avea un băiat, deci va perturba liniile succesorale din Casa Regală) a pus în alertă cupla Margareta – Radu Duda: descendentul acesta masculin ar fi pus în pericol controlul celor doi asupra Casei Regale.

Tensiunile dintre Nicolae şi cei doi ar fi crescut, atmosfera devenind irespirabilă, astfel că Nicolae s-ar fi mutat de la Palatul Elisabeta undeva în nordul Capitalei. Miza moştenirii Casei Regale este de câteva zeci de milioane de euro.

Principesa Margareta şi Duda s-ar fi dus în Elveţia, acolo unde Regele Mihai stă cu soţia Sa, Ana, care este bolnavă, şi i-ar fi prezentat o versiune alterată a realităţii, spunându-i Sirului că Nicolae este gay şi se duce prin locuri dubioase, compromiţând Casa Regală, ceea ce l-ar fi determinat pe Rege să îl dezmoştenească pe Nicolae.

În paralel, pe Internet, în perioada de timp a dezmoştenirii Prinţului Nicolae, a apărut zvonul că motivul înlăturării din linia succesorală ar fi homosexualitatea Alteţei Sale. Am verificat aceste informaţii pas cu pas.

Există o singură sursă online care afirmă aceasta, pe website-uri de profil, dedicate celebrităţilor gay sau presupuse a fi gay, sub forma unei întrebări retorice: Este moştenitorul Tronului României gay sau nu? Aceasta este o intoxicare tipică.

Nimeni nu răspunde măcar că da, dar zvonul, în cea mai securistică manieră posibilă, este lansat. Câteva website-uri din România au muşcat nada şi au dat dezinformarea aceasta, pentru trafic.

Alteţa Sa Prinipele Nicolae și vărul său primar, Mihai, erau singurii descendenți pe linie masculină ai Regelui Mihai. Cu câteva luni înainte, tot la presiunile Margaretei și ale lui Radu Duda, Regele l-a dezmoștenit și pe celălalt nepot, Mihai, fiul Irinei, condamnată în Statele Unite pentru implicare în lupte ilegale cu cocoși.

Share