home LITIGII DE MUNCA, MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Motanelul care devine fiara salbatica

Motanelul care devine fiara salbatica

Share

Am un motanel. Sa nu-i fie de deochi, frumos foc. Si destept. Are obiceiul sa se culce pe mine si sa-mi dea labuta lui pufoasa, cuibarindu-se cat mai comod. Dar trebuie sa-i dau de mancare.

Trebuie sa-i dau neaparat de mancare.

Obligatoriu.

In primul rand, daca nu-l hranesc, slabeste si se imbolnaveste si asa mai departe. Primul lucru pe care il face motanelul meu daca nu il hranesc este ca incearca sa plece.

Prima data, in alta camera, sa-si caute mancare. Pe urma incearca sa plece bramburea, pe strazi, sa caute mancare. Ca-i e foame. Daca nu-i dau drumul, incepe sa miaune.

FOTO: NatureArtists

La inceput, miauna normal, cum miauna toti motanii cand le e foame. Apoi tonul mioralitului, daca nu-i dau de mancare in continuare si nici nu-l las sa plece la vanatoare, devine mai categoric. Devine morlait. Incepe sa morlaie ca in perioadele cand sunt in calduri pisicile, batu-le-ar vina. Pe urma incepe sa faca precum cucuvaia. In sfarsit, in final isi aduce aminte ca stramosii sai si rudele sale indepartate, rasii, gheparzii, pumele sau tigrii zgariau, muscau si chiar atacau.

Iar atunci devine agresiv. Tot mai agresiv. Ii este foame. Trebuie sa manance. Si nu intelege de ce nu ii dau mancare, pentru ca asta este treaba mea, nu-i asa? De-asta l-am luat, nu ca sa-mi bat joc de el, frumusete de motan.

Angajatii de la Realitatea Media sunt ca motanul flamand care, in vremuri tampite de criza, nu au unde sa se duca, iar stapanul nu le mai da de mancare. Stapanul grohaie ca scroafa Belciugana, impingand cu ratul in teoica dupa laturi, prin Bahamas si Seychelles.

Angajatii de la Realitatea Media nu au unde sa se duca. Daca aveau unde, o faceau de mult timp, dar azi in prea nu se fac angajari. Ei sunt disperati. Atentie: se apropie momentul in care vor redescoperi ca rudele lor sunt gheparzii, rasii, leii, pumele si tigrii.

Citeşte şi
De luni până joi, 13:30 - 14:00, Constantin Rudniţchi ar urma să modereze o emisiune
După ce a fost pusă la colţ de Echipa Tatulici, 99% din echipa care a
Printr-o metodă de sciziune brevetată la splitarea RTV din Realitatea TV, astăzi a apărut un
Ovidiu Nahoi de la Money Channel a refuzat sa accepte cenzura guvernamentala la un interviu
EvZ: Cum a pus The Money Channel mâna pe Bute "A acceptat să achite drepturile TV ale
Haosul de la Realitatea Media si lupta pe resturile fostei televiziuni care inca mai exista
Ghiţii şi frecii s-au duelat deja. Şi-au stabilit liniile de non-beligeranţă, ca grecii şi turcii
Trustul Realitatea Media şi-a cerut insolvenţa, primul termen stabilit de instanţă pentru analizarea acestei solicitări
mutarea Realitatea TV din Casa Presei Libere are mai multe implicații
Tranzacţia The Money Channel s-ar încheia în două săptămâni.
Share