home CORUPTIE Monica Pop o contrazice pe Şoşoacă: Stanoevici a murit de Covid!

Monica Pop o contrazice pe Şoşoacă: Stanoevici a murit de Covid!

Share

Conflict în paradisul negaţioniştilor. S-a descoperit negaţionistul moderat: doctoriţa Monica Pop, care o contrazice parţial pe radicala Şoşoacă.

Doctorița Monica Pop, o apropiată a lui Bogdan Stanoevici, confirmă că actorul a decedat în urma infectării cu coronavirus și are un mesaj dur la adresa celor care contestă această realitate, spunând că dau dovadă de rea-voință.
Unul dintre constestatari este senatoarea AUR Diana Şoşoacă. Atât Monica Pop, cât și Şoşoacă, au publicat mesaje cu majuscule, semn că sunt foarte nervoase, în legătură cu moartea lui Stanoevici.
„BOGDAN S-A STINS DIN CAUZA COMPLICAȚIILOR PRODUSE DE FORMA F GRAVĂ DE COVID! NU DE ALTCEVA! GREȘESC CEI CARE SPUN, DIN REA-VOINȚĂ, CĂ BOGDAN S-A STINS ÎN URMA UNEI INFECȚII DE SPITAL! NICI VORBĂ! A AVUT UNA DIGESTIVĂ LA ÎNCEPUT, DAR S-A VINDECAT! SPUN AȘA CEI CARE NEAGĂ BOALA ȘI METODELE PROFILACTICE! SE NEGATIVASE ȘI LA COVID DE O LUNĂ DAR BOALA A PRODUS SECHELE PPULMONARE GRAVE.
MEDICII ANESTEZIȘTI ȘI NU NUMAI AU FĂCUT IMPOSIBILUL PENTRU A-L SALVA! ÎNSĂ, NU E POSIBIL ÎNTOTDEAUNA, DIN PĂCATE!”, a scris Monica Pop, pe Facebook.
Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a avut o postare delirantă, după ce Bogdan Stanoevici a murit. Ea susținea că actorul nu a murit din cauza coronavirusului și că ar fi rugat-o să lupte până la capăt. „Nu ne puteți omorî pe toți”, a strigat Şoşoacă.
Share