home MASS MEDIA Modificări în structura website-ului

Modificări în structura website-ului

Share

Modificări în structura website-ului

De câteva zile, aşa cum au observat probabil vizitatorii noştri, barele laterale verticale ale website-ului şi-au schimbat structura. Suntem obligaţi de schimbarea algoritmului Google să modificăm structura website-ului.

Astfel, vechea structură, conform ultimului algoritm Google, invita cititorii să fugă din website. Pe left sidebar, aveam 30 de website-uri şi blogeri linkaţi şi ultimele lor 30 de postări.

În total, era vorba despre 60 de linkuri exxterne, catastrofale pentru pagerank-ul nostru. Acum, cu unele excepţii (am eliminat cu plăcere website-ul antieuropean Prioritate de dreapta), toţi aceşti vechi prieteni şi colaboratori se regăsesc pe o pagină dedicată sau încă se află în left sidebar, cât timp aceasta va mai exista, apoi vor ajunge şi ei pe pagina dedicată.

Vor rămâne prietenii noştri în continuare. Ideea noastră era să oferim, dincolo de link-exchange, metodă de indexare pe care Google a trimis-o-n dizgraţie, conţinut media alternativ la conţinutul nostru propriu.

Pe righ sidebar, jos, aveam o colecţie de ancore, de obicei provenite din blogroll, de la website-urile inactive. Le regăsiţi pe aceeaşi pagină dedicată, ca şi bannerele cu link sub ele care mai existau.

Toate erau considerate de Google linkuri externe, invitaţii la fuga din website, aşa că le-am scos din main, cu toată prietenia mea.

Aceeaşi soartă au avut-o RSS-urile la EvZ, HotNews, Ştiri pe Scurt, Ziare pe Net. În loc, vom aduce conţinut propriu din arhiva website-ului, aşa cum vedeţi deja că încercăm.

Echipa StareaPresei.ro

Citeşte şi
Adina Anghelescu anunță, într-o postare pe blogul lui Radu Tudor, că a încetat colaborarea cu
Oana Stancu Zamfir, realizatoare de emisiuni la Antena 3, anunta ca a primit un SMS
Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind a depus astăzi, 9 octombrie 2019, o cerere de chemare
Tribunalul Bucuresti a respins excepţia ridicată de către conducererea sindicatului controlat de conducerea TVR, SPUSTv,
Oamenii lui Marian Oprișan le interzic jurnaliștilor de la Pro TV să mai intre în
Jurnalista Paula Herlo, realizatoare a emisiunii „Romania, te iubesc”, a anuntat vineri ca a fost
Oficiosul PSD Q Magazine îi ia apărarea preşedintelui SUA, Donald Trump, în Scandalul Ucrainagate. "Cum
Jurnalistul Sebastian Oancea prezinta o discutie cu un functionar dintr-o primarie PSD din judetul Vrancea
Membrii MediaSind TVR au decis , în cadrul Adunării generale a organizației, strategia pentru deblocarea
Liviu Alexa, un jurnalist corupt, plătit de PSD (Newsweek a publicat dovezile de mult timp),
Share