home EVENIMENT Misterul disparitiei nasului lui Michael Jackson de la morga

Misterul disparitiei nasului lui Michael Jackson de la morga

Share

Se spune ca Michael Jackson sta fara viata in sicriul sau, la morga, fara nas pe fata, conform unor afirmatii preluate de New York Daily News.

London’s Daily Mail, arata publicatia americana, citeaza un martor de la morga care sustine ca Michael Jackson avea o “mica gaura, acolo unde nasul cantaretului ar fi trebuit sa se afle”.

Proteza pe care in mod normal starul o atasa la nasul sau stricat lipsea, aratand bucati mititele de cartilagii inconjurand o mica gaura neagra”, a spus martorul publicatiei londoneze.

Aceasta nu este Rev. Jesse Jackson 66th Birthdayprima poveste cu iz de anatomie aparuta, de la inceperea unde intregi saga, dupa moartea lui Jackson, pentru ca o alta publicatie, London‘s Mirror, a aratat luna trecuta ca Michael ar fi fost inmormantat fara creier.

Publicatia a afirmat ca creierul starului a fost indepartat in timpul autopsiei, urmand sa fie ingropat cu restul trupului vedetei, cand personalul medical va termina examinarea acestui organ… citeste restul articolului aici

Share