home POLITICA Mike Pence a refuzat să se vadă cu Dăncilica Mutulica

Mike Pence a refuzat să se vadă cu Dăncilica Mutulica

Share

Vicepreședintele SUA, Mike Pence, nu se va mai întâlni cu premierul Viorica Dăncilă. Întâlnirea ar fi trebuit să aibă loc miercuri, conform programului Vioricăi Dăncilă, dar vizita Dăncilicăi Mutulica încă nu s-a terminat.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Întalnirea lui Dăncilă cu Pence nu a fost niciodată confirmată de partea americană. Doar Guvernul României a lăsat să se înțeleagă că va fi o astfel de întîlnire.

De asemenea, Viorica Dăncilă ar vrea să renunțe la restul programului și s-ar putea întoarce mai repede în țară. Premierul trebuia să stea în SUA până duminică iar pe parcursul următoarelor zile programul său cuprindea întâlniri cu liderii comunității evreiști, dar și cu secretarul general adjunct al ONU.

Viorica Dăncilă avea planificat vineri și un interviu pentru New York Times și o discuție cu oamenii de afaceri din SUA.

În cadrul vizitei din Statele Unite, Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu primarul din Jersey, cu reprezentanții Băncii Mondiale și cu secretarul american pentru Energie, Rick Perry.

La întâlnirea cu secretarul american a fost semnat și un contact de cooperare în domeniul nuclear civil. Rick Perry a postat mai multe poze pe Twitter după întâlnire, însă a uitat să o menționeze și pe Viorica Dăncilă, fiind menționată doar Ramona Mănescu, ministrul Afacerilor Externe.

Share