home CORUPTIE, POLITICA Mihai Tudose: Gabriela Firea are dreptate, cred că spune adevărul

Mihai Tudose: Gabriela Firea are dreptate, cred că spune adevărul

Share

„Firea are dreptate”, este poziţia publică a fostului premier Mihai Tudose, referindu-se la propunerea primarului general al Capitalei cu privire la demiterea lui Carmen Dan. Declaraţia a fost făcută în cadrul unui interviu.

Tudose a fost schimbat din funcția de prim-ministru de Liviu Dragnea, după un conflict pe care l-a avut cu același ministru de Interne, Carmen Dan.

Mihai Tudose: Gabriela Firea spune adevărul

La începutul interviului, Tudose a explicat că nu a putut discuta în CEx propunerea Gabrielei Firea cu privire la demiterea lui Carmen Dan, pentru că nu este membru în acest for, dar că a adoptat poziții publice cu privire la acest subiect.

„Eu nu sunt mebru CEx. Din CEx fac parte preşedinţii de organizaţii şi membrii Biroului Permanent (vicepreşedinţii PSD). Astfel, eu nu aveam cum să-mi exprim punctul de vedere în interiorul CEx. Am făcut acest lucru prin declaraţii publice, la presa prezentă la CEx-ul de la Neptun.

Şi nu este vorba de poziţionarea de partea cuiva ci de poziţionarea în favoarea aflării adevărului. În acest caz, eu cred că doamna Firea are dreptate, că spune adevărul”, a declarat fostul premier.

Scrisoarea Abramburicăi a fost un demers elegant

Despre scrisoarea deschisă a Ecaterinei Andronescu, parlamentarul brăilean spune că a fost un „demers elegant, făcut cu bună credinţă”, dar din păcate conducerea partidului nu a reacționat în niciun fel.

„Doamna Andronescu a dorit să pună în dezbatere internă un set de probleme şi soluţii în cadrul Congresului. Nu a avut ocazia, nereuşind să ia cuvântul… Aceste situaţii lasă urme… Şi, aşa cum am mai declarat, nu putem susţine că totul e perfect şi nu există nici o problemă…”, a spus Tudose.

În PSD este scandal. Gabriela Firea l-a atacat în mai multe rânduri pe șeful partidului, cerându-i să renunțe la conducerea PSD. Primarul general al Capitalei a început prin a solicita în partid demisia sau demiterea lui Carmen Dan după violențele de la protestul din 10 august.

Apoi, recent, a declarat că „are informaţii certe” că este spionată de către Liviu Dragnea. Iar neînțelegerile din partid continuă. Mai mulți politicieni social-democrați cer plecarea lui Dragnea din fruntea partidului.

Citeşte şi
Călin Popescu Tăriceanu continuă seria de declaraţii revoltătoare. De data aceasta, este vorba despre Frans
Jandarmul-şef care a condus acțiunea revoltătoare de la Topoloveni, cu băgarea în dubele Jandarmeriei a
Candidații lui Voiculescu de pe lista PSD vor pleca la PPUSL imediat după validare. Liviu
România nu ajunge în finala Eurovision 2019.Este al doilea an succesiv când se întâmplă acest
Dezbatere electorală aprinsă între Cătălin Rădulescu (PSD), Ionuţ Moşneanu (USR) şi Marian Jean Marinescu (PNL),
Guvernul PSD a pregătit o hotărâre prin care va desființa definitiv spitalul din localitatea timișeană
PSD anunţă că sâmbătă, 18 mai, va organiza un un nou mare miting electoral. De
Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat că amânarea deciziei de aderare a României la spaţiul
Purtătorul de cuvânt al PSD, Lia Olguta Vasilescu, a transmis o scrisoare către Bloomberg, după
La Arad, Viorica Dăncilă a fost pusă iar pe fugă de localnicii furioşi. Pentru că
Share