home POLITICA Mihai Tudose a votat cu Ciolacu. Pro România pentru noi este PSD 2

Mihai Tudose a votat cu Ciolacu. Pro România pentru noi este PSD 2

Share

Invitat în emisiunea ”Legile Puterii”, Mihai Tudose a vorbit, cu o sinceritate debordantă, despre votul de miercuri, din Camera Deputaților, dar și despre ce ar trebui să facă ministrul Carmen Dan după ce președintele Klaus Iohannis a cerut demiterea ei din funcția de ministru de interne.

”Carmen Dan ar trebui să își dea demisia pentru 10 august, pentru cei care au fost luați cu duba, sunt vreo 20 de pentru, pentru care ar trebui să își dea demisia. Carmen Dan trebuie să plece, nu pentru că am ceva cu ea, ci pentru răul pe care îl face țării, și ea, și Dăncilă”, a spus Mihai Tudose.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

De asemenea, fostul premier a vorbit despre votul desfășurat miercuri în Camera Deputaților, vot secret pentru șefia camerei, post rămas vacant după arestarea lui Liviu Dragnea.

”Eu am votat cu Ciolacu! Votul pe care i l-am dat eu a fost mulțumesc pentru ce a făcut el. La noi, la Brăila, lucrurile sunt simple. Nu a fost un deal, nu a fost o vânzare, a fost un mulțumesc”, a spus Mihai Tudose.

De asemenea, Mihai Tudose a vorbit și despre dezastrul pe care îl prevede în PSD, partid care nu are nicio cale de a reveni la formațiunea politică puternică de odinioară. ”Lor le arde mașina și ei își schimbă claxonul”, a conchis Tudose.

Share