home MASS MEDIA Mihai Paun si-a dat demisia din ActiveSoft (HotNews)

Mihai Paun si-a dat demisia din ActiveSoft (HotNews)

Share

Mihai Paun, directorul general al companiei Active Soft din grupul NCH care detine site-uri precum ziare.com, 220.ro si 4Tuning si-a dat demisia, dar va mai ramane un timp in companie pentru a asigura continuitatea si apoi va decide ce varianta de viitor va alege, Paun a declarat pentru HotNews.ro ca nu neintelegerile cu seful NCH Andrei Siminel l-au facut sa-si dea demisia si a adaugat ca isi reproseaza faptul ca nu a reusit sa pastreze echipele nealterate de valurile crizei.

“Sa spunem ca este vorba de viziuni diferite cu privire la modul in care obiectivele comune trebuiau indeplinite. Neintelegerile in opinia mea, mai ales cele de natura profesionala, creeaza efervescenta si evolutie. In internet este nevoie de asa ceva, evident in doze bine gestionate. Nu neintelegerile cu dl. Siminel Andrei m-au facut sa-mi dau demisia. Dealtfel in perioada imediat urmatoare avem de finalizat diverse intelegeri si evident ma bazez pe cordialitatea relatiei noastre pentru a le incheia onorabil”

, a spus Paun, intrebat de ce si-a dat demisia si daca au existat si neintelegeri cu Andrei Siminel.

El a mai precizat ca impreuna cu el nu a plecat nimeni. “Eu nu am parasit biroul inca. Este vorba doar de un sir de demisii, dar este de mentionat ca in istoria Active Soft de aproape 10 ani, numarul si calitatea demisionarilor este un fapt fara precedent. Imi reprosez  faptul ca nu am reusit sa imi pastrez echipele nealterate de valurile crizei”.

FOTO: Trafic.ro

Active Soft, din grupul NCH, detine site-uri cunoscute precum ziare.com, 4Tuning.ro, ele.ro, sfatulmedicului.ro, 220.ro sau clopotel.ro.

Intrebat ce se va intampla cu site-urile Active Soft dupa plecarea sa, Mihai Paun a raspuns ca proiectele sunt solide si nu ar avea de ce sa apara lucruri rele pentru ele. Foarte multe vor depinde insa de decizia HR a actionarilor, a mai spus fostul sef al Active Soft.

Intrebat ce va face in viitor, Mihai Paun a spus ca la o saptamana dupa ce va parasi Active Soft va alege una din variantele pe care le are in minte. El nu a oferit detalii, insa a admis ca mediul internet ii place enorm.

“Deocamdata, desi proaspat demisionar, raman in companie pentru a asigura continuitatea proiectelor si bunul mers al lucrurilor, chestiuni care sunt dependente de un transfer de autoritate lin si rezonabil”

, a explicat el pentru HotNews.ro.

“In ultimele luni mai mult de 20 de angajati si-au dat demisia de la Active Soft, acesta fiind, se pare, unul dintre motivele neintelegerilor dintre Mihai Paun si Siminel Andrei.” (Orlando)

“Mihai Paun, general managerul Active Soft/NCH, si-a dat demisia impreuna cu mai multi manageri de proiecte.” (Twitter Orlando Nicoara)

Citeşte şi
Exit ziare.com, enter ziare-pe-net (Mos Califar)

N-am nevoie de ersatz voxpublica - gen, forumistele moldovence ale udrei sau alti ciudatei anonimi

Zoso se baga in seama cand nu-l baga nimeni…

... tot in seama, evident. Ieri scriam despre CT Popescu si ultima sa excrematie jurnalistica

Ziare.com anunta apocalipsa fiscala

Nu e prima data cand Ziare.com face asa. Cel mai mult rau il fac acest

Revista presa(rilor). Turcescu, in locul lui Sassu?

Adrian Tudor sustine ca Turcescu nu vine interimar, ci definitiv, si nu director, ci presedinte

Revista presa(rilor). SRS vine? Tranteste Adevarul?

Cel putin asa da pe surse Tibi Lovin. Sincer? Cred ca ar fi horror. Oricum,

Revista presa(rilor)

TVR 1 revine in Moldova in doua luni, anunta website-ul Stirea Zilei, din Republica Moldova:

Revista presa(rilor)

Michael Schroeder în locul lui Răzvan Corneţeanu, la conducerea Adevarul Holding, anunta Tiberiu Lovin: Organigrama

Revista presa(rilor)

Reporter Virtual anunta ca Peter Imre e noul şef de la Adevărul Holding: In curand,

Revista presa(rilor)

"Trafic.ro s-a tâmpit", crede Tiberiu Lovin: Ma gandesc ca trafic.ro s-a tampit definitiv. De doua

Cum vor patronii sa calareasca si mai abitir ziaristii

Patronatele de presa cer renegocierea Contractului Colectiv de Munca din Mass-Media, sustinand ca acesta ii

Share