Michael Schneider (PPE): Liviu Dragnea să-şi dea demisia!

Share

Michael Schneider (PPE) consideră că în orice ţară europeană unul ca Liviu Dragnea demisiona. Schneider este liderul delegaţiei Partidului Popularilor Europeni în Comitetul European al Regiunilor.

Liviu Dragnea: Scoatem Legile Justiţiei! Va fi război total!

Michael Schneider este îngrijorat de cuzaţiile aduse de OLAF lui Dragnea

Acuzaţiile aduse de DNA preşedintelui PSD ar fi dus la o demisie din funcţiile publice până la clarificarea dosarului de cercetare, a afirmat politicianul.

Michael Schneider a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la Congresul Ligii Aleşilor Locali PNL, că este îngrijorat de acuzaţiile aduse OLAF preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

Michael Schneider spune că OLF doreşte ca fiecare euro să fie chletuit corespunzător

Suntem îngrijoraţi de acuzaţiile făcute de OLAF în legătură cu Liviu Dragnea, preşedintele PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor. În orice alt stat membru UE, această situaţie ar fi declanşat demisia sa până la clarificarea acuzaţiilor.

Nu am îndoială că OLAF nu doreşte să creeze obstacole în calea investiţiilor. Instituţia doreşte doar ca fiecare euro din banii europeni să fie cheltuit în mod corespunzător.

, a spus Schneider. Potrivit acestuia, UE urmăreşte îmbunătăţirea capacităţii administraţiei publice. În special în domeniul achiziţiilor publice.

 

Share