home CORUPTIE, POLITICA MEMORABILIA Marcel Ciolacu, gardat de baronii Oprişan, Buzatu şi Arsene. Toţi fără măşti

MEMORABILIA Marcel Ciolacu, gardat de baronii Oprişan, Buzatu şi Arsene. Toţi fără măşti

Share

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a postat pe Facebook o fotografie, în care apare înconjurat de mai mulţi baroni roşii din Moldova, pe care i-a catalogat drept prieteni.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Împreună cu prietenii şi colegii mei din Moldova”, a comentat Ciolacu această fotografie. De notat că nici unul dintre petenţii în cauză din poză nu poartă mască de protecţie anti-Covid.

Ambiguu se transmit mesajele non-verbale, este ca un fel de cod care traversează toată planeta.

Buzatu şi Arsene au fost recent protagoniştii unor scandaluri de amploare. Arsene a folosit un limbaj suburban la adresa deputatului Ana Birchall, în timp ce Buzatu a afirmat că purtarea măştii de protecţie este o prostie.

Arsene, despre Birchall: ”Am mai văzut şi o curcă securistă şi urâtă cu spume că scrie despre mine pe facebook! Acestei javre securiste pot doar să-i recomand cu drag o carte care o reprezintă! Cartea se numeşte: ‘Suge-o, Ramona!’”.

Buzatu, despre masca de protecţie: „Nu am obligat pe nimeni să poarte masca şi nu voi suporta niciun fel de intervenţie care să mă oblige pe mine. Nimeni nu mă poate obliga să mă prostesc. Dacă au o reglementare legală corespunzătoare şi aplicabilă mie, nu mă voi opune legii. Eu nu port deloc masca, am contact cu mii de persoane în perioada asta şi nu am infectat pe nimeni”.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat miercuri că „PSD s-a schimbat enorm în ultimul an”.

Share