MEGASTAR Janet Jackson, la primul interviu dupa moartea lui Michael (Harper’s Bazar)

Share

Sursa Foto: Blackarazzi.com

Practic, textul scris de Harper’s Bazar nu este transcriptul interviului, ci un cover story. Asa cum se poate constata pe site-ul publicatiei, citatele din discutia avuta cu Janet sunt insa lungi si copioase.

Janet Jackson a ramas complet blocata, din cauza felului isteric in care presa a tratat moartea lui Michael Jakcson, ca subiect.

Te innebuneste“, a spus vedeta. “Oamenii pot avea piele de rinocer, dar este un anumit punct cand ceva te va rani. Nu oricine este de piatra. Nu m-am uitat la televiziuni de saptamani. A trebuit sa-i intreb pe Janet Jackson paltii: ce mai face Obama? Nu am citit un ziar. Faptul cel mai grav este insa ca mi-am pierdut un membru al familiei“.

Janet l-a vazut ultima data pe Michael pe 14 mai, cu doua zile inainte de ziua ei de nastere, cand a implinit 43 de ani. A fost atunci o sarbatoare de familie.

Copiii familiei Jackson s-au intalnit si fratele ei cel mai mare a luat-o la petrecere, au servit mancare tailandeza si s-au imbatat unii pe altii. “Ne-am distrat grozav in acea zi”, spune Janet Jackson, cu o voce slaba, aproape imposibil de inregistrat. “Ulterior, am continuat sa ne sunam reciproc si sa rememoram ce petrecere grozava a fost”.

Vedeta a plecat apoi din LA, ca sa-si inceapa munca la filmul lui Tyler Perry, “Why Did I Get Married Too“. Se afla la Atlanta, cand a fost sunata si anuntata ca Michael Jackson a murit. Imediat s-a intors in Los Angeles… citeste tot aici

Share