home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Marian Oprişan bagă bani de la CJ în ziarul lui (revista presei)

Marian Oprişan bagă bani de la CJ în ziarul lui (revista presei)

Share

Marian Oprişan, baronul PSD de Vrancea, face iarăşi infuzie de capital în ziarul pe care îl controlează, Monitorul de Vrancea, arată Ziarul de Vrancea. Numai că este o mică problemă: aceşti bani sunt de la bugetul Consiliului Judeţean.

Zisă de Mugur Isărescu, citat de Ziarul financiar: “Noul Cod Fiscal este inaplicabil; Iohannis a făcut bine că l-a trimis înapoi”.

Îl mai ţineţi minte pe băiatul acela cu ochelari, tuns scurt, de la Realitatea TV, Dan Duca? Omul care în timpul loviturii de stat era cu lovitura de stat, iar acum era anti-Ponta? A plecat, e la antena3.ro, content manager, spune Ştiri pe surse.

Curierul naţional descrie modul cum a spălat bani prin Interagro Ioan Niculae, folosind un off-shore din Insulele Virgine.

Alexandru Vişinescu, torţionarul care l-a ucis pe Iuliu Maniu şi pe mulţi alţi membri ai elitei intelectuale capitaliste dinainte să vină comunismul la putere în România, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, arată România liberă.

Individul ar fi meritat închisoare pe viaţă pentru crimele sale abominabile, dar probabil că la vârsta lui 20 de ani de puşcărie e mai mult decât închisoare pe viaţă. Bine că e lucid, să ştie ce i se întâmplă şi pentru ce plăteşte.

Acţionarul principal al firmei ce deţine Daewoo Mangalia cere lichidarea constructorului de nave, din cauza problemelor financiare grave ale grupuluii de firme, explică HotNews.

Turcinov, secretarul comisiei ucrainene de apărare din Parlamentul de la Kiev, a declarat că partea răsăriteană a Rusiei este o conservă ce trebuie deschisă, informează Reporter Virtual.

Iar MAE reafirmă decizia aliaţilor din NATO de a dezvolta sistemul militar de apărare contra rachetelor balistice, conform Bursa.

 

Share